Durva dologgal vádolják Megyeri Csilla új barátját

Megyeri Csilla
Megyeri Csilla
Fotó: Instagram / Megyeri Csilla
Vágólapra másolva!
Alighogy bejelentette szakítását, máris új barátját mutogatja a műsorvezető. Megyeri Csilla és volt párja, Molnár Zsolt 11 évig éltek együtt, és már többször is felmerült, hogy szakítottak, ők ezt mindeddig tagadták.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, pár héttel ezelőtt jelentette be Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt, hogy külön utakon folytatják. Egész pontosan Megyeri Csilla jelentette be a szakítást egy hosszas posztban, majd Molnár Zsolt elég furcsán reagált a megkeresésekre, többen azt gyanították, hogy nem sikerült szépen elválniuk egymástól. A műsorvezető persze mindenhol azt bizonygatja, hogy jó kapcsolatban maradt exével, aki viszont nem igazán nyilatkozik a történtekről, de valószínűleg Megyeri hazudik, hiszen elég hamar túltette magát a szakításon, máris új barátjával dicsekszik a közösségi oldalán.

Megyericsilla, Megyeri Csilla
Megyeri Csilla és Molnár Zsolt 11 év után szakítottak, többen úgy vélik, eddig hazudoztak a kapcsolatukról

Bár Megyeri Csilla úszik a boldogságban, és már alig bírta kivárni, hogy megoszthassa boldogságát a közösségi oldalán, de egyáltalán nem olyan reakciókat kap, mint amire számított, hiszen rengtegen kritizálják őket. Sokan arra gyanakszanak, hogy a műsorvezető megcsalta párját az olasz férfivel, Nicola Sarciával, és ezért ért véget a kapcsolatuk, de vannak, akik úgy gondolják, csak sokáig titokban tartották a szakítást, és hazudoztak a nyilvánosságnak az ellenkezőjéről.

Megyeri Csilla miatt hagyta el a családját

Többen is nagyon durva dolgot állítanak az olasz bokszedző férfiről, Nicola Sarciáról, és kemény kritikákat kapnak mind a ketten Megyeri Csilla legújabb, romantikus fotója alatt, mellyen felvállalták, hogy egy párt alkotnak.

Egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban is megosztották a fotót, és ott is elszabadultak az indulatok a bejegyzés láttán.

Ez gyorsan ment, máris új olasz pasija van, Nicola Sarciá, akinek állítólag 2023-ban született gyereke egy mások nőtől, akit már el is hagyott

- áll a zárt Facebook-csoport bejegyzésében, és többen is alátámasztják, hogy valóban családos férfi Megyeri Csilla új barátja.

Egyéves a gyereke, és eddig jó apának mutatta magát a Facebookon, mondjuk Csillukáról most sincs egy fotó sem - írta valaki, aki egy linket is bemásolt az üzenete alá, mely a bokszedző egy tavaly júliusi bejegyzéséhez vezetett, melyen újszülött kisfiát mutatta meg az ismerőseinek.

Megyeri Csilla
Megyeri Csilla és új barátja, Nicola Sarciá, akit durván támadnak azért, mert elhagyta családját
Fotó: Megyeri Csilla Instagram

Azt azonban senki nem tudja, hogy Megyeri Csilla miatt hagyta-e e alig egyéves kisfiát és gyereke anyját, vagy más okok álltak a háttérben, ahogy azt sem, azóta tartja-e kapcsolatot a családjával a férfi. Mindenesetre az új kapcsolata nélkül is sokan durvának találják, hogy ilyen kicsi gyerekkel máris magára hagyta volt barátnőjét.

Tavaly ilyenkor ez a srác nem a párjával és a pár hónapos kisfiúkkal nyaralt éppen Olaszországban?

Idén meg Csillát viszi... Nem is értem mire számít. Ráadásul ez a srác jóval fiatalabb" - fakadt ki valaki Megyeri Csilla Instagram-bejegyzése alatt, ahol egy másik követője azt is elárulta, hogy Nicola Sarciá 9 évvel fiatalabb, mint a műsorvezető.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!