Földönkívülivel csókolózott a szuperszexi énekesnő

Vágólapra másolva!
Sabrina Carpenter szolgáltatta az idei MTV VMAs díjátadójának egyik legmeglepőbb pillanatát, ugyanis egy földönkívülivel csókolózott a színpadon.
Vágólapra másolva!

Szeptember 11-én tartották a New York állambeli Elmontban az MTV Video Music Awards (MTV VMAs) idei díjátadóját, amelyen a több kategóriában jelölt (és végül egyben díjazott) Sabrina Carpenter is fellépett. 

Az énekesnő új albumáról, a Short n' Sweetről adott elő három dalt, amelyek közül a Taste előadásánál jócskán meglepte a nézőket: forró csókot váltott a színpadon az egyik háttértáncosával, aki történetesen földönkívülinek volt öltözve. Nézze meg a szürreális jelenetet!

A kommentelők szerint Sabrina Carpenter akciója remek válasz volt Madonna és Britney Spears csókjára – amely szintén az MTV VMAs díjátadóján esett meg 2003-ban –, mások azonban nem láttak mögé semmiféle üzenetet: egyszerűen annyit kívántak, bárcsak ők lehettek volna a földönkívüli jelmezében a színpadon.

Ki az a Sabrina Carpenter?

Az annak idején színésznőként feltűnt Sabrina Carpentert tiniként főleg a Riley a nagyvilágban című Disney-sorozatban láthatták sokan, az első lemezeit is a Disney tulajdonában álló Hollywood Records adta ki 2015-től kezdve. 

Sabrina Carpenter MTV VMAs 2024
MTV VMAs 2024: Sabrina Carpenter az év dalának járó díjjal
Fotó: ANGELA WEISS / AFP / ANGELA WEISS / AFP

A pár hete megjelent Short n' Sweet a hatodik stúdiólemeze, az énekesnő pedig a mindenféle rekordot megdöntő The Eras Touron már Taylor Swift előtt lépett fel – miközben már 2017-ben is közreműködött Ariana Grande akkori turnéján, a Dangerous Woman Touron.

MTV VMAs: kik nyertek idén?

Sabrina Carpentert több más díj után az idei MTV Video Music Awardson összesen hét kategóriában jelölték, de végül "csak" egy díjat nyert, az év dala ugyanis a Short n' Sweetről kiemelt Espresso lett.

Mellette többek között az alábbi művészeket és produkciókat díjazták:

  • Az év előadója: Taylor Swift
  • Az év videója: Taylor Swift ft. Post Malone – Fortnight
  • Legjobb új előadó: Chappell Roan
  • Legjobb közreműködés: Taylor Swift ft. Post Malone – Fortnight
  • Legjobb pop előadó: Taylor Swift
  • Legjobb hip-hop produkció: Eminem – Houdini
  • Legjobb R & B produkció: SZA – Snooze
  • Legjobb alternatív produkció: Benson Boone – Beautiful Things
  • Legjobb rockprodukció: Lenny Kravitz – Human
  • Legjobb latin produkció: Anitta – Mil Veces

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!