Óriási nézettségi siker a TV2-n visszatért Megasztár

Megasztár
Megasztár
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
A teljes lakosságban a 12 év után visszatért Megasztár volt az elmúlt hét legnézettebb műsora.
Vágólapra másolva!

Majdnem egymillióan látták a TV2-n visszatért Megasztár vasárnapi adását, amivel fölényesen nyerte a heti nézettségi versenyt a teljes lakosság körében. A Nielsen mérése szerint, a TV2 közlése alapján a dobogóra csak a TV2 műsorai kerültek, az ötös toplistán csak egy helyet tudott megszerezni az RTL.

nézettség, Megasztár
39. heti nézettség: a Megasztár fölényesen nyert
Fotó: TV2 / TV2

A 39. hét legnézettebb tévéműsorai voltak a teljes lakosság körében:

  1. Megasztár (TV2): 955 432 néző
  2. Ázsia Expressz (TV2): 877 812 néző
  3. Sztárban Sztár All Stars (TV2): 837 484
  4. X-Faktor (RTL): 758 027 néző
  5. Tények (TV2): 661 243 néző

Nézettség: a TV2 az első

A TV2 a csatornák összesített nézettségi toplistáján is megszerezte az első helyet: a teljes napot és a teljes lakosságot tekintve 13,7 százalékos nézői részesedést ért el az RTL 8,0 százalékával szemben – miközben az arány a főműsoridőben (szintén a teljes lakosságban) 19,0, illetve 13,1 százalék volt a TV2 javára.

A teljes cégcsoportokat nézve is stabilan vezetett végig a TV2 Csoport: a teljes napot, teljes lakosságot tekintve 26,4 SHR %-kal nyert az RTL Magyarország 16,9 SHR %-ával szemben, a főműsoridőben (szintén a teljes lakosságban) pedig 29,7 SHR %-ot ért el az RTL Magyarország 21,8 SHR %-ával szemben. 

39. heti nézettség
A nézői részesedés alakulása a két nagy cégcsoport között
Fotó: Nielsen / Nielsen

Mi történt a Megasztárban?

Mint írtuk, a Megasztár vasárnapi adásában óriásit hibázott egy versenyző, aztán pedig botrány tört ki, pár énekes megosztotta a zsűrit. Az első válogatón többek között ifj. Schobert Norbert is próbálkozott (aki egyébként szintén megosztotta az öttagú zsűrit), de előtte, a korábbi évadokban is jelentek meg ismerős énekesek a színpadon. 

Ha arra is kíváncsi, hogy mennyit változtak a Megasztár legismertebb sztárjai a műsor óta, arról itt talál egy galériát, itt pedig tovább nosztalgiázhat a régi szereplőkkel.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!