Nyilvánosan alázza volt barátnőjét L.L. Junior

Dárdai Blanka és L.L. Junior
Dárdai Blanka és L.L. Junior még együtt
Fotó: Instagram/L.L. Junior
Vágólapra másolva!
L.L. Junior és Dárdai Blanka nyilvánosan üzengetnek egymásnak a szakítás után.
Vágólapra másolva!

L.L. Junior félrevezető képet osztott meg egy Instagram-sztoriban, a fekete-fehér fotón ugyanis a volt barátnőjével, Dárdai Blankával láthatók egy liftben, mintha már megint együtt lennének. "Minden lélegzetvételébe..." – a posztjához egy lángoló szív emojijával együtt csak ennyit írt a rapper, valószínűleg arra utalva, hogy még mindig szereti az énekesnőt. Nézze meg a bejegyzést!

Dárdai Blanka és L.L. Junior
L.L. Junior félrevezető posztja
Fotó: Instagram/L.L. Junior

Dárdai Blanka hamar válaszolt a maga közösségi oldalán, tisztázta, hogy nem jöttek újra össze L.L. Juniorral: "NEM!!! A kép nem ma készült, hanem jó pár hónapja! 

Továbbra sem vagyunk együtt!

Bár tudna a 4 fal között maradni az összes dolgom, ügyem, de sajnos nem tud. Normális esetben érteném, mire megy ki a játék, és mosolyognék, de mivel ismerem, pontosan értem, hogy provokáció! Normális emberek nem így oldják meg a párkapcsolati/személyes dolgaikat! Köszönöm" – írta egy fényképhez, amely vélhetően a szobájában készült.

Dárdai Blanka posztja
Dárdai Blanka posztja
Fotó: Instagram/Dárdai Blanka

L.L. Junior erre rátett még egy lapáttal: megosztotta Dárdai Blanka posztját azzal a megjegyzéssel, hogy "Mondjuk az agyába nem. De minden másba igen" – amivel valószínűleg az előző gondolatát akarta folytatni, finoman szólva is udvariatlan módon. Mutatjuk ezt a bejegyzést is.

L.L. Junior posztja
L.L. Junior újabb posztja
Fotó: Instagram/L.L. Junior

Követhetetlen L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata

L.L. Junior és Dárdai Blanka még feltűnnek együtt a TV2-n, hisz az Ázsia Expressz vasárnap induló ötödik évadában is benne lesznek – bár valószínűleg nem rögtön az elejétől, hisz a többi párnál később, rejtélyes körülmények között csatlakoztak a Fülöp-szigeteki és tajvani forgatáshoz. Az ázsiai kaland aztán próbára tette a kapcsolatukat, hazaérve rögtön szakítottak is. Később kis időre kibékültek, de azóta megint nincsenek együtt.

Egy stábtag ezzel kapcsolatban elárulta, hogy L.L. Junior sokszor elviselhetetlenül viselkedett a párjával a forgatáson: "Nagyon csúnyán beszélt szegény lánnyal, aki a kamerák előtt egyenesen Alekoszhoz hasonlította a viselkedését. Ő a tavalyi évadban Varsányi Rékát alázta meg nem egyszer" – mondta korábban a bennfentes, aki azt is hozzátette, a rapper utólag próbálta kivágatni a kínos jeleneteket, de valószínűleg nem járt sok sikerrel.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!