Oláh Gergő a válásról beszélt

Oláh Gergő és felesége, Niki
Vágólapra másolva!
Az énekes és felesége közel 20 éve házasok, azonban kapcsolatuk többször is válságba került. Oláh Gergő szerint már rég el kellett volna válniuk.
Vágólapra másolva!

Gyerekkoruk óta egy párt alkot Oláh Gergő és Oláhné Niki, akik először 2008-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent. Bár akkor anyagi helyzetük miatt nem csaphattak olyan lagzit, amire vágytak, tizedik házassági évfordulójukon ezt is bepótolták. 2021 szeptemberében már az ötödik gyermekük született, Holli. A legidősebb, Karla 2010-ben látta meg a napvilágot a következő évben született Denisz. 2015-ben Nolen Gergő, 2018 pedig Anna. 

Oláh Gergő feleségével és lányukkal
Oláh Gergő feleségével és lányukkal
Fotó: Oláh Gergő/Instagram

Oláh Gergő házassága több mélypontot is megélt

Ma már 18 éve házasok, azonban kapcsolatuk alatt számos nehézséggel kellett megküzdeniük.

"A boldog házasságnak nem egy titka van, hanem számtalan. Nem azt mondom, hogy a miénk tökéletes, hiszen az elmúlt 18 évben számos nehézséggel kellett megküzdenünk, azt viszont tudom, mi tartja össze a frigyünket. Az Úr! 

Ha nem a bibliai alapelvek szerint élnénk az életünket, rég elváltunk volna.

A hitünk viszont rendíthetetlen! Isten áll a házasságunk középpontjában, általa hordozzuk el egymás hibáit" - fejtette ki az énekes, aki maga is vallásos.

Öt gyereküket szeretetben nevelik, és már most arra tanítják őket, hogy ne a pénz határozza meg az életüket.

"Ha valaki, én pontosan tudom, milyen a nélkülözés, illetve milyen nagy szabadságot jelent, ha van miből élni. Bár ma már minden az anyagi javakról szól, a pénz körül forog, én szeretném, ha nem ez határozná meg az életünket. 

Persze, amiben tudom, segítem őket, de észszerű keretek között, nem szeretném, ha bankautomatának néznének 

- árulta el, majd hozzátette:

"Hatodik gyerekre azonban nem vállalkoznánk! Amilyen nagy áldás, olyan nagy felelősség is szülőnek lenni. 

A legnagyobb nehézséget számomra például az jelenti, hogy a mai korban, a rohanó világban olyan értékeket adjak át a gyerekeimnek, amikben annak idején én is felnőttem. 

Az alázat, a tisztelet, az őszinteség elengedhetetlen. Ugyanakkor pontosan azt a mintát sem tudom követni, amit én láttam a szüleimtől, hiszen a korral, a mai trendekkel is lépést kell tartani" - magyarázta a Story magazinnak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!