Pál Dénes már nagyon izgul, még mindig a koreográfiát gyakorolja

Vágólapra másolva!
Szombat este kezdetét veszi a Sztárban Sztár hatodik adása, ahol az énekes is színpadra áll. Pál Dénes még az utolsó pillanatban is a koreográfiát gyakorolta, amiről a közösségi oldalán is beszámolt.
Vágólapra másolva!

Pál Dénes már többször bizonyított a Sztárban Sztár All Stars színpadán, ugyanis pozitív visszajelzéseket kapott a zsűritől és a közönségtől is. A mai élő show miatt már nagyon izgul, amiről a közösségi oldalán is beszámolt.

Pál Dénes
Pál Dénes
Fotó: Pál Dénes/Instagram

Pál Dénes már nagyon izgul

Az énekes az Instagram-oldalán látható videóban szorgalmasan gyakorolja az esti produkcióra a koreográfiát, ami reméli, hogy ezúttal is sikert fog majd hozni. 

"Pár óra és ismét robban a Sztárban Sztár All Stars a Tv2-n! 

Én még átnézem a lépéseket, de higgyetek nekem, nem az időjárás az egyetlen, ami ma pusztító lesz.

 19.30 a kezdés, ebben az időben ez lesz a legjobb program" - írta a bejegyzésében. 

Mozgására többen is felfigyeltek:

Nagyon cukin mozogsz. Sok sikert

 - jegyezte meg az egyik követője. 

Zene nélkül (mármint nekünk,mert neked van) is csúcs a mozgásod, koncentrálsz is, most már "csak" a külsőségek és tudod, élvezd is, látszódjon. Semmi para, ha jól érzed magad, minden rendben lesz. 

Mi pedig szavazunk, mint mindig" - írta egy hölgy. 

Pál Dénes a próbák alatt elkezdett nosztalgiázni, és eszébe jutottak azok a régi idők, mikor még a sulidiszkókban csajozott.

"A héten, miközben tanultam a hétvégi koreográfiát, eszembe jutott, hogy milyen figurákkal próbáltunk csajozni anno a sulidiszkókban...

Hát, nem mondom, hogy úgy mozogtam, mint Jagger, de most le kellett poroljam a “tudásomat”. 

Fejest ugrunk a mélyvízbe. Kapaszkodjatok, mert ez erős lesz!" - írta.

Kislánya alig ismerte őt fel

Pál Dénes is szerepel a TV2-n ma induló Sztárban sztár All Stars műsorában, ehhez pedig át kell majd alakulnia. Facebook-oldalán megmutatta, hogy hosszú idő megborotválkozott, ezt pedig a 2018-ban született első gyereke, Panna Róza megrökönyödve vette tudomásul. "Elkezdődött az átalakulás! A lányom, aki hat év alatt nem emlékszik arra, hogy látott volna szakáll nélkül, csak annyit tudott mondani: Jézusom, apa, mi van veled? 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!