Palvin Barbara férje megszólalt a megcsalásról

Sztárparádé az amerikai The Duel című film turai díszbemutatóján
Fotó: Csudai Sándor - Origo
Vágólapra másolva!
A magyar modell és az amerikai színész tavaly nyáron házasodtak össze, és habár kapcsolatuk mindig harmonikusnak tűnt, többen azt terjesztették, hogy a férfi megcsalta a párját. Palvin Barbara férje, Dylan Sprouse a The Duel című film díszbemutatóján szólalt meg először a megcsalásról.
Vágólapra másolva!

Palvin Barbara és Dylan Sprouse tavaly nyáron mondták ki a boldogító igent az albertirsai templomban. A Harlekin Birtokon tartott esküvőt eredetileg meghitt eseménynek tervezték, ám végül 115 vendég ünnepelt együtt a fiatalokkal.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse
Sztárparádé az amerikai The Duel című film turai díszbemutatóján, Palvin Barbara és Dylan Sprouse
Fotó: Csudai Sándor - Origo / Csudai Sándor - Origo

A pár kapcsolat mindig is harmonikusnak tűnt, azonban még nyár elején többen is azt pletykálták, hogy a színész megcsalta a magyar modellt. Több közösségi oldalon is elterjedt, hogy a színész egy 17 éves TikTokkerrel, név szerint Goandshipwithus nevű felhasználóval csalta meg a feleségét, holott a modellel még csak egy éve házasok. A közösségi oldalakon több videó alatt is arról beszélnek, hogy hihetetlennek tűnik a megcsalás, és alaptalan pletykákról beszéltek.

Ezt igazolja az is, hogy a fiatal házasok a mai napig boldogok, sőt, a minap együtt jelentek meg a turai Botaniq kastélyban a The Duel című film magyarországi díszbemutatóján, melynek főszereplője Dylan Sprouse, Palvin férje.

Palvin Barbara férjének határozott véleménye van a megcsalásról

A The Duel amúgy egy klasszikus párbajról szól, a történet szerint ugyanis a Callan McAuliffe által alakított Woody rajtakapja a legjobb barátját (Dylan Sprouse karakterét), hogy viszonyt folytat a barátnőjével, és mivel épp egy régi birtokon időznek, egy pisztolypárbajjal akarja lerendezni a helyzetet. Ennek kapcsán a premieren szóba került a megcsalás is, amire reagált a színész.

"Azért szeretem ezt a filmet, mert a probléma mindkét oldalával foglalkozik. 

Szerintem mindenkinek vannak olyan barátai, akik ízléstelen dolgokat követnek el. 

A jó hír, hogy ebben a filmben nincsenek rossz emberek, de jó emberek sem. 

Ez egy morális szürke zóna. 

A filmben mindenki ugyanakkora szemétláda" - nyilatkozta Dylan Sprouse, majd Palvin Barbara vette át a szót. 

"Szerintem a film nagyon jól kifigurázza ezt az egészet, úgyhogy inkább viccesnek tartom, mint sértőnek" - idézte őt a Metropol. 

Palvin Barbara és Dylan Sprouse New Yorkból Los Angelesbe költöztek együtt, újabban pedig már a gyerekvállalás is szóba került köztük: "Csak remélem, hogy hamarosan lesz egy egészséges kisbabánk" – mondta nemrég Palvin Barbara a Harper's Bazaar brazil kiadásában.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!