Pornós múltja miatt fordultak el a szülei Sáfrány Emesétől - videó

Sáfrány Emese
Vágólapra másolva!
Jelenleg a TV2 kalandrealityjében, az Ázsia Expresszben látható az egykori pornószínésznő, aki nem igazán beszél a sötét múltjáról. Sáfrány Emese, egykori művésznevén Aleska Diamond most kivételt tett, és Lékai-Kiss Ramóna műsorában mesélt arról, milyen nehézségekkel kellett akkoriban szembenéznie.
Vágólapra másolva!

A 36 éves légtornász pályafutása nem kezdődött zökkenőmentesen, ugyanis elég fiatalon maradt magára, de már nagyon örül, hogy jól alakult az élete. Sáfrány Emese mára egy kisfiú édesanyja, és bár szakított gyereke apjával, Hornyák Ádámmal, egyáltalán nem panaszkodik miatta. Az egykori Aleska Diamond ritkán beszél arról, hogyan lett fiatalon pornószínésznő, azonban most a Titkok Ramónával című műsorban elárult egy-két részletet a múltjáról, és arról, hogyan fordítottak hátat szülei, miután megtudták, mivel foglalkozik.

Sáfrány Emese, Aleska Diamond
Sáfrány Emese jelenleg az Ázsia Expresszben küzd Béres Anett oldalán
Fotó: Sáfrány Emese Instagram

"Akkor azért úgy eléggé el voltunk távolodva a szüleimmel. Én már Pesten éltem, ők vidéken, nekik megvolt a saját problémájuk, nekem megvolt a saját életem itt. Tehát úgy annyira nem is nagyon tudták, mi van velem. 

Én évek óta csináltam már, amikor ők ezt megtudták, és nem tőlem. Volt egy "jóakaró", aki küldött át egy videót, ami azért elég sokkoló volt számukra úgy, hogy tényleg fogalmuk nem volt

- magyarázta Sáfrány Emese Lékai-Kiss Ramónának azt, hogyan árulta el valaki a szüleinek, mivel foglalkozik a lányuk, aki akkoriban még csak 19 éves volt, és egyedül élt Pesten. Számára az is nagyon rossz érzés volt, hogy évekig rengetegen bántották őt emiatt, nehezen vetkőzte le a pornós múltját.

A ma már légtornával foglalkozó Sáfrány Emese elárulta, hogy szülei hogyan reagáltak akkor, amikor kiderült a titok, amit ő maga nem igazán akart velük megosztani.

Akkor megtudták, ez egy nagyon nagy sokként érte őket, de én egy picit azt éreztem abban a szituációban, hogy nem az van nézve, hogy én miért jutottam el oda, vagy miért élem meg éppen ezt, hanem egy picit ott… ők voltak azok, akiket én úgy éreztem, hogy sajnálni kell, vagy ők úgy éreztették velem.

Akkor ezt így magamban nagyon le kellett rendezni, hogy végül is nem egy segítséget kaptam effektíve az elején. Kicsit mondhatom, hogy hátat fordítottak" - emlékezett vissza Sáfrány Emese, aki azt is elmondta, hogy tudatosan figyel arra, hogy szüleit ne szerepeltesse, mert tudja, hogy ők egyáltalán nem vágynak az ismertségre, a családban szerinte csak ő szeret szerepelni, de mára mindenki elfogadja a másik álláspontját ezzel kapcsolatban.

A teljes beszélgetés megtekinthető a TV2 Play oldalán a linkre kattintva.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!