Selena Gomez elképesztően gazdag: kiderült, hogy pontosan mekkora a vagyona

Vágólapra másolva!
Az is kiderült, miből gazdagodott meg a 32 éves világsztár.
Vágólapra másolva!

A 32 éves Selena Gomez hivatalosan is milliárdos lett: a Bloomberg pénteki jelentése szerint

 a világsztár nettó vagyona jelenleg 1,3 milliárd dollár, ami kb. 4,6 billió forint.

A hatalmas vagyon jelentős részét nem az előadóművészi tevékenységének, hanem 2019-ben alapított Rare Beauty nevű szépségápolási márkájának köszönheti a lap szerint. Selena Gomeznek vannak befektetései más vállalkozásokban, ingatlanokban, valamint zenészi, színészi és influenszer-tevékenységből származó bevételei is vannak. Influenszerként állítólag egy-egy posztjával akár 30 millió dollárt is megkeres.

Selena Gomez meglepte egy középiskola tanulóit

Amellett, hogy elképesztően gazdag, köztudott az is, hogy Selena Gomez szíve hatalmas, és ha van rá lehetősége, igyekszik a rajongói kívánságát teljesíteni.  A napokban, egy középiskolai sportcsapat kívánságát teljesítve, a Gyilkos a házban sztárja meglepetésszerűen jelent meg egy meccsen, ahol személyesen énekelte el az amerikai himnuszt.

A fellépés hátterében egy különleges történet áll: a középiskolai csapat egyik tagja egy közösségi médiás kampányt indított, amelyben arra kérte Gomezt, hogy teljesítse régi álmukat, és énekeljen el egy dalt a csapat mérkőzésén. A kampány gyorsan terjedt az interneten, és végül eljutott Gomezhez is, aki örömmel teljesítette a kérést. 

Az esemény után Selena Gomez a közösségi médiában is megosztott néhány fotót és videót a különleges napról, kifejezve háláját és elismerését a fiatal sportolók felé.

Hihetetlen élmény volt ennek a fantasztikus csapatnak énekelni

– írta az egyik posztjában. A rajongók és a sportcsapat tagjai egyaránt meghatódva és hálásan reagáltak a gesztusra.

Selena Gomez évek óta elismert nemcsak zenei tehetsége, hanem kedvessége és jótékony tevékenységei miatt is. Ez az újabb példa ismét rávilágít arra, hogy milyen fontos számára a rajongók szeretete, és hogy mindig készen áll támogatni őket, amikor csak teheti.

A meccset követően a középiskolai csapat tagjai elmondták, hogy soha nem fogják elfelejteni ezt a napot, amely során álmuk valóra vált Selena Gomez segítségével. A meccs kimenetele szinte mellékesnek tűnt, hiszen már az énekesnő jelenléte is győzelemmel felért számukra.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!