Az utcán okozott botrányt, szánalmasan üvöltözött a hollywoodi színész - videó

Vágólapra másolva!
A Disney Channel gyereksztárjaként indult, mára pedig Hollywood egyik legbotrányosabb színésze lett Shia LaBeouf. Most az utcán veszekedett és ordibált, amit kamerák is rögzítettek.
Vágólapra másolva!

Shia LaBeouf ismét botrányba keveredett, miután egy videó jelent meg róla, amelyen Edinburgh utcáin veszekedésbe bonyolódik - írja a The Sun. A lap képeket és videókat is megosztott az esetről, melyen egyértelműen látszik, hogy a színész egy helyi pub környékén került konfliktusba több emberrel, ahol hangosan kiabált és fenyegetőzött. 

A videón látható, ahogy LaBeouf leveszi a fejéről a sapkáját, és ökölbe szorított kézzel fenyegetőzik. Bár a vita eleinte abbamaradt, később visszatért és tovább folytatta a kiabálást. 

Korábban is sok botránya volt

Ez a botrány újabb példája LaBeouf egyre gyakoribb viselkedési problémáinak. Korábban többször gyanúba keveredett plágium miatt, és erőszakos viselkedése miatt számos alkalommal letartóztatták.

 2020 decemberében egykori barátnője, FKA Twigs bírósági eljárást indított ellene erőszak vádjával, ez volt a legnagyobb botránya. A nő LaBeoufot „könyörtelen bántalmazásra” hivatkozva perelte be, és azt állította, hogy a barátja verbálisan és fizikailag is bántalmazta.

Éveken át bántottam magamat és azokat, akik körülöttem voltak. Azokat az embereket, akik a legközelebb álltak hozzám, mindig is bántottam. Mélyen szégyellem a múltamat, és őszintén sajnálom, hogy fájdalmat okoztam nekik

 - mondta akkoriban a színész, majd később, 2021 februárjában LaBeouf kiadott egy újabb nyilatkozatot, amelyben tagadta, hogy „bármilyen sérülést vagy veszteséget” okozott volna volt partnerének. Úgy tudni, ez per a tervek szerint néhány héten belül, majd 2024 októberében kerül bíróság elé.

LaBeouf körülbelül másfél éve csatlakozott a katolikus egyházhoz, és állítása szerint azóta megpróbálta rendbe hozni az életét, igyekszik "jó útra térni." A legutóbbi botránya azt mutatja, hogy ez egyelőre nem igazán sikerül neki.

Shia LaBeouf sok filmből ismerős lehet

Shia LaBeouf az Even Stevens című Disney sorozat főszereplőjeként kezdte karrierjét, az igazi hírnevet azonban a 2007-es Transformers film és annak folytatásai hozták meg számára. A kasszasiker produkciók után áttért a művészfilmekhez, szerepelt például Lars von Trier polgárpukkasztó erotikus filmdrámájában, A nimfomániásban is.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!