Streamingpremierek, Top 5 - képernyőn Whitney Houston tragikus élete

Whitney Houston
Whitney Houston
Fotó: Collection ChristopheL via AFP
Vágólapra másolva!
Szexvideós botrányok, emberkereskedelem, bűnöző gazdag gyerekek és a világ egyik legjobb énekesnőjének tragikus élete. Heti streamingpremierek.
Vágólapra másolva!

A múlt héten is érkeztek izgalmas streaming premierek a Magyarországon is elérhető tartalomszolgáltatókra, nézze át a top 5 listánkat, hogy miket érdemes megnézni!

Andrew Tate, streaming premierek
Andrew Tate esetét feldolgozó sorozat a heti streaming premierek egyike
Fotó: AFP

Mutatjuk a legjobb heti streaming premierek listáját!

Az amerikai dokumentumfilm az egyik legjobb a heti streaming premierek közül, amely Andrew Tate esetét dolgozza fel. Az Andrew Tate: Icon or Toxic? A Faking It Special a Max műsorán érhető el. Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, 2022-ben őrizetbe vettek a román hatóságok két brit-amerikai állampolgárságú milliomost, Andrew és Tristan Tate testvérpárt, akik Romániában élnek. A román szervezett bűnözés ellenes ügyészség szerint a két férfi két másik román állampolgárral együtt 2021 elején szervezett bűnözői csoportot hozott létre, amely emberkereskedelemmel foglalkozott Románia, az Egyesült Államok és Nagy Britannia területén. 

A csoport tagjai fiatal lányokat kényszerítettek, hogy szexuális tartalmú videókon szerepeljenek, amelyeket feltöltöttek az internetre, és ezáltal jelentős anyagi haszonra tettek szert a gyanúsítottak.

A vádhatóság szerint az egyik gyanúsított meg is erőszakolta az egyik áldozatot.

Friss hír, hogy 2024 augusztusában nemi erőszak és emberkereskedelem gyanújával ismét házi őrizetbe kerültek a Tate testvérek. Új vádak is előkerültek a bíróságon, a Tate testvéreket azzal vádolják, hogy fiatalkorúakat is kényszerítettek. A borzalmas részletekről itt olvashat hosszabban.

Az augusztus 26. óta látható dokumentumfilmben testbeszéd- és törvényszéki szakértők elemzik Andrew Tate a kihallgatás során adott válaszait. 

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!