Szabó Zsófi az Origónak: Eddig mindenhez nagyon görcsösen nyúltam

DWTS, Dancing with the Stars, DancingwiththeStars, ötödik évad, sajtóesemény, idei évad párjai, leleplezés, MBH Bank székház, Budapest, 2024.09.16.
Szabó Zsófi és Andrei Mangra
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo
Vágólapra másolva!
Sokan hiányolták Andrei Mangrát a Dancing with the Starsból, a profi táncos három évad után egy évet kihagyott, tavaly csak a képernyőn keresztül követte a TV2 népszerű show-ját. Idén Szabó Zsófi táncpartnere lesz, akivel már az első közös próbákon érezték, hogy megvan köztük az összhang. A felkészülésről, a versenyről és a tánc szeretetéről meséltek együtt az Origónak.
Vágólapra másolva!

Szabó Zsófit sokféle szerepben láthatták már a nézők, műsorvezetőként és színésznőként is éveket töltött a képernyőn. A tánc is mindig érdekelte, de eddig nem volt lehetősége kipróbálni magát ezen a területen. 

Szabó Zsófi és partnere
Szabó Zsófi és Andrei Mangra együt lépnek majd színpadra
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo 

"Nagyon sokoldalú embernek tartom magam. A sportok terén sok mindent kipróbáltam, szerepeltem sokféle műsorban, színésznőként és műsorvezetőként is dolgoztam. 

A szüleimtől is mindig azt tanultam gyerekkoromtól kezdve, hogy minél több mindenben próbáljam ki magam, fedezzek fel új dolgokat.

Úgy érzem, 36 évesen, egy első osztályos kisfiú édesanyjaként a tánccal való ismerkedés számomra egy igazi ajándék” – mondta az Origónak a TV2 műsorvezetője, aki korábban sosem táncolt profi szinten.

„A Földessy Margit Színjáték- és Drámastúdiójában ismerkedtem a zenével és a tánccal, de a korai, általános iskolás évekről beszélünk. Utána a szalagavatómon táncoltam újra, úgyhogy tényleg nagyon kezdőként állok ehhez a versenyhez” – tette hozzá.

Andrei Mangrának már nagyon sok tapasztalata van

Andrei Mangrának nem szokatlan, hogy teljesen amatőr párral kell színpadra állnia, már több külföldi és három magyar évadban is szerepelt, a 2021-es Dancing with the Starst Tóth Andival meg is nyerték.  „Egyik évadban sem táncoltam olyan partnerrel, akinek lett volna táncos tapasztalata és ez a műsor nem is erről szól. 

A formátumnak az a lényege, hogy egy profi táncos kap maga mellé egy sztárt, akinek a tánc egyáltalán nincs a komfortzónájában.

 A mi dolgunk, hogy kihozzuk belőle a legjobbat. Én nem azt várom, hogy valaki már az első próbákon tudjon táncolni, hanem azt, hogy nyitott legyen és lelkes” – részletezte Andrei Mangra, aki tavaly nem szerepelt a műsorban.

Szabó Zsófi úgy érzi, megvan köztük a kémia

Szabó Zsófi hozzátette, hogy ő nagyon maximalista, úgyhogy biztosan kihozni magából a legjobbat ebben a versenyben

Elmondtam Andreinek, hogy eddig mindenhez nagyon görcsösen nyúltam, mert nagyon akartam teljesíteni, de megpróbálom most ez az egészet inkább élvezni. Erre rávágta, hogy szó sem lehet róla, itt kemény munka lesz!

 - nevette el magát a műsorvezető, aki már az első találkozáskor azt érezte, hogy megvan köztük az összhang.

„A tévéből ismertem Zsófit, de soha nem találkoztunk élőben korábban. Ennek ellenére tényleg olyan érzés, mintha régi ismerősök lennénk” – mondta a profi táncos. Szabó Zsófi szerint megvan köztük a kémia, ami elengedhetetlen a tánchoz.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!