Tóth Gabi elsírta magát, így indult a Sztárban sztár - videó

Vágólapra másolva!
A zsűri négy tagja Tóth Gabit látta jobbnak a párbajban. Hogy döntöttek a nézők a Sztárban sztár első idei adásában?
Vágólapra másolva!

Elindult a Sztárban sztár 10. évadja: mint írtuk, az eddigi évadokban számtalan versenyző bizonyította, mennyire tehetséges átalakuló művész, legyen az női vagy férfi, hazai vagy külföldi előadó, akinek a bőrébe kellett bújnia - felejthetetlen pillanatokat okozva ezzel a képernyők előtt ülőknek és a zsűripult mögött helyet foglalóknak egyaránt. Az idei Sztárban sztár All Stars készítői szeretnék az eddigieket is felülmúlni, az elő show-k minden eddiginél nagyobb szereplő gardával indultak, huszonnégy elismert előadó produkciói váltják egymást a színpadon. Szombaton és vasárnap párbajokkal indult a show.

Tóth Gabi, Sztárban sztár
Tóth Gabi, Sztárban sztár 
Fotó: TV2

A mai adás tizenkét énekes közös produkciójával kezdődött, majd a négyfős zsűri vonult be, és megosztotta néhány korábbi emlékét a show-ról. Mint ismert, hosszú idő után visszatért a TV2-re Liptai Claudia és Hajós András, mellettük ott ül Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András. Szombatra és vasárnapra is hat-hat párbajt tervezett a TV2: az új szabályok szerint a hat kiesőből négyet menthet meg a zsűri, a legvégén pedig közülük kettőt a nézők.

Megvan a Sztárban sztár első továbbjutója 

Tóth Gabi tíz éve szerepelt ebben a műsorban, összességében harmadik lett (de az évad legjobb női előadója), a legutóbbi időben pedig zsűritagként szerepelt, négy évadban is. „Ha a közönség mellettem van, nincs az a párbajellenfél, aki legyőzhetne” – mondta a fellépése előtt, de ő is csak nemrég tudta meg, hogy volt szerelme, Trap kapitány, Molnár Tibor lesz az ellenfél. Itt van Tóth Gabi mai produkciója:

Liptai arról beszélt, hogy Tóth Gabi különleges énekesnő, és nehéz elindítani egy ilyen műsort, Lékai-Kiss Ramóna szerint remekül szerepelt. „Nem sírok, visszafogtam… jólesett, amit kaptam a zsűritől” – mondta a fellépése után az énekesnő, aki Anastaciát alakította.

Trap kapitány Szécsi Pált alakította ezen az estén, az ő külsején jót derült a zsűri és a közönség. „Én Trap-szűz vagyok, még nem láttalak élőben” – vallotta be Liptai, akinek a produkció nem volt elég finom. Stohl András arról beszélt, az énekes mekkora sztár volt régen, ő is hiányolta Szécsi lágyságát ezen az estén. „Nagyon nehéz visszaadni őt egy ilyen dallal. Ha nem a szerelmednek szól, akkor nincs értelme elénekelni ezt a dalt” – jegyezte meg.

A zsűrinél és a nézőknél is Tóth Gabi nyert, ő már biztos ott lesz a folytatásban. 

Mint írtuk, az egyik énekesnő épp a show előtt betegedett meg, Liptai Claudia elképesztő módon megváltozott, az egyik énekest pedig saját kislánya is alig ismerte fel.  Minden videót itt talál a produkcióról. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!