Sztárbox: egyre unalmasabb az RTL Klub erőszakos szégyenműsora

Vágólapra másolva!
Vasárnap este újabb három meccsel folytatódott az RTL Klub erőszakos és primitív műsora. Tavaly rengeteg büntetést kaptak a Sztárbox miatt, és a nézőket is egyre jobban idegesítik a látottak.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a múlt héten új évadot indított az RTL Klub a 18 év után megújított erőszakos és primitív műsorból, annak ellenére is, hogy tavaly rengeteg büntetést kaptak miatta: az egyik adásuknál például a rosszul megválasztott korhatári kategória miatt 10 millió forint bírságot rótt ki rájuk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. 

Folyamatosan érkeznek a negatív nézői visszajelzések

A Sztárbox új évadának első adása után nagyon sok negatív nézői visszajelzés érkezett; a Reditten a műsor másnapján többen kifejtették, hogy mennyire csalódottak. Úgy tűnik, az RTL Klubot ez cseppet sem zavarja, a végtelenül hosszúra nyújtott adás ezúttal sem tartogatott túl sok izgalmat. 

Sőt, a Sztárbox csak még szánalmasabb lett: egyértelmű, hogy képtelen valójában kitölteni a 200 perces műsoridőt azzal, amit a nézőiknek ígérnek, ehelyett a műsorvezetőik kínosan igyekeznek a csatornát népszerűsíteni vagy egymással fecsegni élő adásban. 

Ez megint feltűnt a nézőknek is, egy Facebook-kommentelőt az zavarta leginkább, hogy az RTL Klub a Kabát FC című új, bukott műsorát akarta reklámozni még a Facebook élő bejelentkezéseiben is a műsor ideje alatt. 

Szánalmas már ez a Kabát-futtatás, maga a műsor nézhetetlen, hatalmas arcok, kritikán aluli szint, de még itt is futtatják, hogy kisebb legyen a bukás

- írta, míg másokat a felkészületlen Csobot Adél zavar a legjobban.

A beszélni és viselkedni sem tudó, nyávogó Csobot Adélt ki a fene teszi oda? Annyira idegesítő, hogy szavakat nehéz rá találni!

- írta egy néző a műsor közösségi oldalán, de Héder Barnát sem kímélik a kommentelők.

Héder Barna továbbra is a borzasztóan kellemetlen,

rég nem látott, de azért nagy ritkán megtűrt kedves rokon, aki feltűnik valami jeles eseményen, és saját magán röhögve előad valami kínos sztorit alsós korodból" - írta egy Reddit-felhasználó.

Akinek volt türelme kivárni a lényeget a borzalmasan hosszúra nyújtott vasárnap esti adásban, az ismét csak néhánypercnyi bokszot láthatott, de a túlságosan hosszú reklámblokkokra is érkeznek panaszok. "Ennyi reklámidő alatt még a szakdogám is megírom" - írta egy néző a Reditten.

Pap Dorci és Schóbert Lara léptek ringbe a női pehelysúly-kategória versenyzőiként
Fotó: Sztárbox/Instagtam

A második negyeddöntőben elsőkként Pap Dorci és Schóbert Lara léptek ringbe a női pehelysúly-kategória versenyzőiként, őket követte férfi középsúlyban Szecsei Valter és Danny Blue, majd Németh Kristóf és Lmen Prala zárták a versenynapot a férfi nehézsúly-mezőny indulóiként.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!