The Last of Us 2: Itt az igazi zombiapokalipszis

Vágólapra másolva!
Stílusosan szeptember 26-án, éjjel futott be a MAX sikerszorzatának második évadának hosszú előzetese. A The Last of Us 2. évada, 2025-ben érkezik a streamingszolgáltatóra.
Vágólapra másolva!

Szeptember 26-a a zombiapokalipszis napja, legalábbis a videójáték és a MAX rajongóinak biztos. Éjjel ugyanis befutott a The Last of Us 2. évadának az előzetese. A Pedro Pascal és Bella Ramsey nevével fémjelezett sorozat folytatására közel két éve várunk, de az előzetes ígérete szerint jövőre újra izgulhatunk hőseinkért a zombiapokalipszis világában. 

The Last of US 2
The Last of US 2 legendás gitárjátéka Fotó: YouTube/Max

The Last of Us 2 évad új karakterei

A sztorit még nem spoilereznénk el azoknak, akik nem játszottak a legendás PC-játékkal, de az igazi rajongók tudják, miért Ellie gitárjátékával kezdődik az előzetes. Ami biztos, dráma helyett az akcióé lesz a főszerep, ugyanis még több, még brutálisabb zombi kívánja felfalni hőseinket ebben az évadban. A poszt-apokaliptikus sorozat új évadában megtalálhatjuk majd az alapul szolgáló videójáték több karakterét is. A Westworldből ismert, Oscar-jelölt Jeffrey Wright, Isaac karakterét hozza; a Kedves Evan Hensen musicalben nagyot alakító Kaitlyn Dever Abby szerepében lesz látható; Isabela Merced pedig Dinát játssza majd.

Egy titkot azonban meghagytak a rajongóknak: a Beetlejuice, Beetlejuice sztárja, Catherine O'Hara egy, a fanok számára is ismeretlen szerepben tűnik fel. A karaktere egy pszichológusra emlékeztet az előzetes alapján, és úgy tűnik, a 70 éves komikus egy nagyszabású drámai szerepben is kipróbálhatja magát végre. 

A The Last of Us 2 évadának premierje 2025-ben várható

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!