Tolvai Reni szabadjára engedte a melleit - fotó

Tolvai Reni
Tolvai Reni
Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Vágólapra másolva!
Tolvai Reni melltartó nélkül, kivágott ruhában ment egy fotózásra, amit az Instagramon is dokumentált.
Vágólapra másolva!

Tolvai Reni brutális dekoltázzsal, melltartó nélkül jelent meg egy fotózáson, a fényképésszel pedig közös képet is mutatott egy Instagram-sztoriban. Nézze meg!

Tolvai Reni posztja
Tolvai Reni melltartó nélkül
Fotó: Instagram/Tolvai Reni

Az énekesnő aztán a fotózás eredményét is megosztotta egy lapozható bejegyzésben, de az elkészült képeken már másik ruhában látható. Érdemes azért ezekre a felvételekre is vetni egy pillantást:

Tolvai Reni egyre merészebb

Tolvai Reni júliusban rengeteg bikinis fotót és videót tett közzé magáról az Instagramon, miután épp Görögországban volt: egy piros fürdőruhában mutogatta magát, majd pedig Cameo szigetéről, Zákinthoszról jelentkezett be egy szűk rózsaszín felsőben.

Az énekesnőnek a nyáron egyébként Lotfi Begivel is jelent meg közös dala, de előtte például Simon Amanda divattervező diplomamunkáihoz állt modellt, akkor egy átlátszó felsőben is megmutatta magát melltartó nélkül – miközben egy szórakozóhelyen cowgirl jelmezben hergelte a férfiakat.

Sokat küzdött a túlsúlyával

Tolvai Renit a Megasztár ötödik szériájában még jó pár plusz kilóval ismerhette meg a közönség. Elmondása szerint őt mindig nagyon zavarta a túlsúlya, ezért hosszú éveken át küzdött az álomalakért és azért, hogy kevesebbet mutasson alatta a mérleg. Az énekesnő az elmúlt években összesen 20 kilótól szabadult meg, az eredménnyel pedig nagyon elégedett.

Egy ilyen nagymértékű fogyás azért nem múlik el nyomtalanul: bár a teste minden porcikáját feszessé tudta varázsolni a megfelelő edzésmóddal, a karjával nem volt elégedett, ezért a mellműtétje után nemrég újra plasztikai sebészhez fordult.

"A beavatkozást altatásban végezték. A gép egyik karjával leszívták a zsírt, a másikkal pedig egyből visszazsugorították a bőrt az izomzathoz. Egy hónapig leszorító felsőt hordtam, fájdalom helyett csupán erősebb izomlázat éreztem. Tartottam attól, hogy tele lesznek vágásnyomokkal a karjaim, de ezzel a géppel vágás és heg nélkül történt a műtét" – mondta korábban a legutóbbi műtétjéről.

Tolvai Reni az állítása szerint ma már túl van a tépelődésen, és rájött, hogy nem jól állt hozzá a kérdéshez. Sőt most többet nyom, mint pár évvel ezelőtt, mégis sokkal jobban érzi magát a bőrében, mert rájött, nem a kilók számítanak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!