Újabb hírek érkeztek a kórházban lévő Liptai Claudia állapotáról

Liptai Claudia
Vágólapra másolva!
A Sztárban Sztár All Stars zsűritagja nemrég kórházba került, ugyanis övsömört diagnosztizáltak nála, és elviselhetetlen fájdalmakkal küzd a műsorvezető. Liptai Claudia több színházi előadását lemondta, így az állapota miatt az is kétséges, hogy hétvégén meg tud-e jelenni a TV2 élő show-jában.
Vágólapra másolva!

Liptai Claudia a napokban osztotta meg, hogy kórházba került, ugyanis övsömör támadta meg a szervezetét, aminek következtében elviselhetetlen fájdalmai voltak a Sztárban Sztár All Stars élő show-jában. "Az élet nem mindig habostorta. Tegnap még nem gondoltam volna, hogy a mai napot már egy kórház vendégszeretetében élvezem. A betegségem egy héttel ezelőtt kezdődött. A diagnózis: övsömör. Aki már átélte ezt a betegséget tudja, hogy döbbenetes, semmihez sem hasonlítható fájdalommal jár. Sajnos a sima gyógyszerek nem hatottak eléggé. Őszinte leszek, a hétvégi két élő műsorban néha voltak számomra embert próbáló pillanatok. De valahogy mi úgy működünk művészek, hogy bekapcsol a piros lámpa és az adrenalin mindenen átsegít" - írta a közösségi oldalán.

Liptai Claudia
Liptai Claudia az övsömör miatt került kórházba
Fotó: Liptai Claudia/Instagram

Hozzátette, hogy a betegséget muszáj volt komolyabb körülmények között gyógyítani, ezért pár előadását le kellett mondania. 

Liptai Claudia vajon ott lesz a Sztárban Sztár All Stars zsűri székében?

A műsorvezető állapota miatt az is kétes volt, hogy hétvégén részt tud-e venni a Sztárban Sztár All Stars zsűrijeként a műsorban, amire a TV2 sajtóosztálya válaszolt is:

"A műsor készítői természetesen mindent megtesznek, hogy Claudia komfortosan érezze magát a Sztárban Sztár All Stars forgatása alatt. Felvettük a kapcsolatot menedzserével, aki közvetíti felénk, ha Claudiának bármire szüksége lenne a felvétel során. 

Mivel tisztában vagyunk vele, hogy ez a betegség fájdalommal jár, a forgatásra kirendelt állandó orvosi felügyelet is készen áll arra, hogy enyhítsen ezen. 

Továbbá egyeztettünk a műsor egyik stylistjával is, mivel tudjuk, hogy jelenleg a bőréhez durvább anyag nem érhet, ezért terv szerint egy nagyon finom, hernyóselyem ruhában lesz a következő adás felvételekor, ezzel is igyekszünk őt megkímélni az esetleges fájdalmaktól. Az All Stars egész stábja várja vissza Claudiát, és mindent megteszünk, hogy a lehető legkellemesebben teljen neki a stúdióban töltött idő" - olvasható a Borsnak címzett közleményükben. 

Mi az az övsömör?

Az övsömört (orvosi nevén varicella zoster) ugyanaz a vírus okozza, mint a bárányhimlőt. Általában, amikor a szervezet immunrendszere valamilyen oknál fogva legyengül (stressz, betegség, immunrendszert gyengítő gyógyszerek), és nem tudja legyőzni a vírust, az újra aktiválódik, létrehozva ezzel a jellegzetes, többnyire fájdalmas hólyagokat a bőrön. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!