Összeomlott és a Blikket szidta Vastag Tamás, Krausz Gáborék már a gyereket tervezik, Kulcsár Edina az őrület szélén áll

Vágólapra másolva!
Krausz Gábor és Mikes Anna az Ázsia Expresszben bizonyítják, hogy nem csak táncolni tudnak együtt, máris a családalapításon gondolkodnak. Eközben Vastag Tamás szakított gyerekei anyjával, és máris új barátnőjével ment nyaralni. Kulcsár Edina viselkedését pedig aggasztónak találják a követői, szerintük Britney Spears sorsára juthat.
Vágólapra másolva!

Ezek voltak a hét legfontosabb bulváreseményei, mutatjuk!

Sztárban sztár All Stars, Vastag Tamás
Folytatódik a Sztárban sztár All Stars, szombaton és vasárnap újabb két-két versenyző búcsúzik
Fotó: TV2

Vastag Tamás összeomlott és a Blikket szidta

Vastag Tamás szinte összeomlott a Blikk róla és családjáról szóló cikke miatt, amiben az újként eladott történet nagyjából ötéves, csak épp Vastag Tamás soha nem nyilatkozott a sajtónak a magánéletéről, hivatalosan még a párját és a gyerekeit sem mutatta meg soha, így a szakításról, majd az új kapcsolatáról sem beszélt. Szerinte a Blikk az 5-6 éves pletykákra alapozott cikkel tönkretette a családi egységet, amelyet a volt párjával kialakítottak a gyerekek közös nevelésével. Vastag Tamás, a Sztárban sztár All Stars jelenlegi versenyzője  hosszabb ideje fennálló problémák miatt szakított gyerekei anyjával, ettől függetlenül kiveszi a részét a gyerekek neveléséből. Az énekes egy hosszú Facebook-posztban írta le a véleményét, amit a sajtó csak teljes terjedelmében oszthat meg, ezt a linkre kattintva olvashatja el.

Vastag Tamás
Vastag Tamás a Sztárban Sztár All Stars egyik versenyzője, vasárnap lép színpadra a nagy kiakadása után először
Fotó: TV2 / TV2

 

Krausz Gábor és Mikes Anna már a gyereket tervezik

A sztárpár jelenleg az Ázsia Expresszben láthatók, az egyik adásban pedig a táncosnőből látványosan előtörtek az anyai ösztönök. A versenyzőknek a Fülöp-szigetek hivatalos nyelvén, tagalog nyelven kellett megtanulniuk pár gyümölcs nevét egy gyerekek által előadott dalból, aminek során Mikes Anna szinte elérzékenyült, míg a többi játékost idegesítették a gyerekek. 

Krausz Gábor és Mikes Anna
Mikes Anna és Krausz Gábor máris a gyereket tervezik
Fotó: Mikes Anna/Instagram 

A kapcsolatunk bombabiztos alapokon nyugszik, így a jövőbeli lépéseink vezethetnek arra, hogy bővüljön a családunk.

Ugyanakkor ezen az úton megfontoltan szeretnénk haladni, vagyis nem rohanunk, de látjuk a célt. Anna három gyereket szeretne, én pedig azt, ha ő boldog lenne mellettem…" - mondta Krausz Gábor a jelenet kapcsán.

Miskolcon vacsorázott a Dallas Bobbyja

Miskolci étteremben vacsorázott a Dallasban Bobby Ewingként látott Patrick Duffy, aki tavaly Magyarországon forgatott, ráadásul nem is egy amerikai produkcióval érkezett hazánkba, hanem egy magyar vígjátékban kapott szerepet. A miskolci CineFest filmfesztivál díszvendégeként érkezett a városba, majd egy étterembe is betért a párjával, Linda Purl színésznővel együtt, ahol képek is készültek róluk.

A képek között lapozhat:

Kulcsár Edina Britney Spears sorsára juthat

Kiszivárgott egy videó az akkor még negyedik gyerekével terhes Kulcsár Edináról, aki láthatólag nagyon beteg volt a felvétel idején. Anyósa készített számára egy tál gyümölcssalátát, de a citrommal nagy bajban volt, szinte hisztériázott amiatt, hogy nem tudja megenni. Sokak szerint aggasztó a négygyerekes édesanya viselkedése, és az is, hogy bár azt hajtogatja, mennyire boldog az élete, mégis egyfolytában betegeskedik, panaszkodik vagy sír. 

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina viselkedése sokak szerint aggasztó
Fotó: Kulcsár Edina Instagram

Ezt azok a követők állítják, akik fizetős realityjét is nézik, ahol sok információt megoszt magáról, szerintük nagyon sokat van rosszul, és ez nagyon rossz jel, szinte már az őrület szélén áll, csakúgy, mint az évekig gyámság alatt lévő Britney Spears, aki szintén nagyon furcsán viselkedik.

Turán bulizott Palvin Barbara és férje

A két világsztár Magyarországra érkezett, és valódi sztárparádét csináltak szombat este a turai Botaniq kastélyban, ahol Dylan Sprouse új filmjét, a The Duelt mutatták be a nagyérdeműnek. A Bors szerint a pár még néhány napig Magyarországon marad, "pihennek, kirándulnak".

Sztárparádé az amerikai The Duel című film turai díszbemutatóján
Fotó: Csudai Sándor - Origo / Csudai Sándor - Origo

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!