Visszatér a Duna TV egyik legnépszerűbb műsora, már lehet szavazni

Csináljuk a fesztivált
Csináljuk a fesztivált
Fotó: MTVA
Vágólapra másolva!
Új évaddal, megunhatatlan magyar slágerekkel, új produkciókkal és hazánk közkedvelt sztárelőadóival tér vissza hamarosan a Duna nagyszabású showműsora. A Csináljuk a fesztivált! repertoárjának összeállításában idén is részt vehet a közönség. A magyar slágerek rajongói szeptember 16-tól szavazással juttathatják be kedvenc dalaikat a zenei korszakokat felelevenítő adásokba - közölte az MTVA.
Vágólapra másolva!

Hamarosan új slágerekkel és népszerű előadókkal jelentkezik a Duna zenés showműsora. A közönség ismét részt vehet a Csináljuk a fesztivált! slágerválogatásában. Hétről hétre a hirado.hu oldalon dönthetnek arról a nézők, hogy a különböző évtizedek öt magyar dala közül melyek hangozzanak el a válogató adásokban, sztárfellépők előadásában. A szavazást követően szakmai zsűri véglegesíti a listát - írta közleményben az MTVA.

Csináljuk a fesztivált
Fotó: MTVA

Szeptember 16. és 22. között az 1910-es és 50-es évek közötti időszak slágereire voksolhatnak. Az online szavazásban résztvevők egy kattintással dönthetnek az évszázad magyar slágere címért folyó versenybe bekerülő dalokról, újra felfedezhetik régi kedvenceiket és hangolódhatnak a műsorra. A különféle stílusú és hangulatú dalok között minden zenekedvelő találhat kedvérevalót.

A Duna sikerműsorának korábbi évadai nézettségi rekordokat döntöttek, a csatorna számtalan pozitív nézői visszajelzést kapott, és a közösségi média felületeken több százezren keresték vissza és nézték meg a produkciókat. Az új adások is izgalmas zenei élményt ígérnek az ország legismertebb előadóinak társaságában.

Csináljuk a fesztivált - a tavalyi döntő

A 2022-es évad döntőjének nézettségét is túlszárnyalta a közmédia szombat esti zenés showműsora 2023-ban. Több mint 1,1 millió tévénéző kapcsolódott be az adásba, amely 14,8 százalékos közönségaránnyal piacvezető volt a sávjában. Egy nap leforgása alatt több mint félmillión látták a Duna közösségi oldalán az évszázad slágerét, az Úgy szeretném meghálálni című dalt Agárdi Szilvi előadásában.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!