Wednesday 2. évad: mutatjuk, mi várható a sikersorozat folytatásában

Wednesday 2.évad
Fotó: YouTube/Netflix
Vágólapra másolva!
Az Addams család búskomor lánykája újabb kalandokba keveredik. A Wednesday 2. évadában újra Jenna Ortegát láthatjuk a főszerepben.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik tovább tudja folytatni az őrületet Tim Burton és a Netflix csapata. A streaming óriás új videót adott ki a nagy sikerű Wednesday 2. évadának jelenleg is zajló forgatásáról. Románia helyett idén a festői szépségű Írországba költöztek át az alkotók, hogy az Addams család lánykájának újabb kalandjait rögzíthessék. Az előzetesben jól látható, hogy a Wednesday Addamst alakító Jenna Ortega megint kerül a mosolygást, azonban annál nagyobb cinizmussal várja a legújabb évadot. 

Wednesday
A Wednesday 2 évadában is sötét akciókban lesz része Jenna Orteganak Fotó: YouTube/Netflix

Mire számíthatunk a Wednesday 2. évadában?

Pontos infókat még nem adott ki a Netflix, de a korábbi nyilatkozatok alapján nagyobb hangsúly terelődik a bentlakásos iskolában tanuló Wednesday családjára, erre utal az is, hogy az alig egyperces videóban többször feltűnik az Oscar-díjas Catherine Zeta-Jones, mint Wednesday démoni anyukája, Mortia és Luis Guzmán, mint az édesapja, Gomez. Új szereplők között köszönthetjük Wednesday nagyijaként Joanna Lumley-t, akit a legutóbb a Nem versz át című Netflix mini-sorozatban láthattunk, a Westword Maevejeként ismert Thandiwe Newtont, továbbá Steve Buscemit, Haley Joel Osmentet és az eredeti Addams family filmek Fester bácsiját alakító 85 éves Christopher Llyodot is láthatjuk. 

A Mordale iskola további titkaira is fény derült (spoiler) és visszatér az előző rész két gonosza, Christina Ricci (az eredeti filmek Wednesday-e), valamint a fiatal lányt elcsábító vérfarkast alakító Hunter Doohan is, akik újabb bonyodalmakat okozhatnak a főhősünknek. 

Wednesday
Wednesday megint kitörő örömmel várha az új évadot Fotó: YouTube/Netflix

Mikor jön a Wednesday 2. évada?

A rendezői székben ismét Tim Burton foglal helyet, új múzsájával Jenna Ortegaval, akivel hatalmas sikert arattak a Beetlejuice, Beetlejuice-al is, ugyanis az 1988-as sikerfilm folytatása két hét alatt körülbelül 300 milliót keresett világszerte és a számítások szerint 400-500 millió között lesz valahol a végeredménye. Na, de mikor jön a Wednesday 2 évad? 2025-ben és ha 2022-es első évadott vesszük alapul, akkor nagy eséllyel valamikor ősszel debütálhat a Netfixen. Amíg várjuk az új részeket, addig itt van az első évad legikonikusabb jelenete!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!