Ázsia Expressz: Béres Anett válaszolt egy sokakat foglalkoztató kérdésre

Vágólapra másolva!
Sáfrány Emesével a legjobb három közé jutottak, nagyon szépen szerepelnek a TV2 műsorában.
Vágólapra másolva!

Béres Anett és Sáfrány Emese bekerültek a TV2 műsorának legjobb három párosa közé, napról napra nagyon jól teljesítenek a feladatokban. A nézők kiszúrhatták, hogy van valami a hátizsákjukon, ami más párosoknál nincs. Hogy mi ez, arra most Béres Anett adott választ egy bejegyzésben.

"Sokan kérdeztétek, hogy nekünk mi ez a szürke rész a hátizsákunk pántján, ami a többieknek nincsen. Ezt én varrattam az indulás előtt magamnak, és Emesének, hogy ne nyomja a súly a vállunkat annyira, és ha ujjatlan felsőben vagyunk, ne dörzsölje ki a bőrünket. Vettem egy plédet, és abból csináltattam tépőzárasra, hogy rá tudjuk tenni. Jelentem, bevált, sokkal “kényelmesebb” volt így a cipekedés" - árulta el.

Ázsia Expressz: Béres Anett és Sáfrány Emese szépen menetel

Pénteken búcsúzik az Ázsia Expressz a TV2-n, kiderül, hogy a többhetes, izgalmas kalandreality végén mely páros ünnepelhet. Az utazós valóságshow idei évadja a Fülöp-szigeteken startolt, a csapatok később Tajvanon folytatták a versenyt. 

Béres Anett és Sáfrány Emese a múlt pénteki adást hajsza nélkül vészelték át, mivel nekik jött össze a műsor során a legtöbb medál, akkor Zsigmond Angéla és Mészáros Bende estek ki. Azóta Jolly és Barbie számára is véget ért a verseny. 

A 15 millió forintos fődíjért még versenyben van:

  • Sáfrány Emese és Béres Anett
  • Krausz Gábor és Mikes Anna
  • L.L. Junior és Dárdai Blanka

Az első héten egyébként Zámbó Krisztián és a testvére, Zámbó Adrián estek ki, a szereplésükről még a helyszínen nyilatkoztak az Origónak. Hajszák során kiesett még Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv, majd Stohl András és Till Attila, miközben Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István a családban történt haláleset miatt utaztak idő előtt haza – velük itt talál egy interjút.

Voltak veszélyek is az Ázsia Expressz forgatásán

Az Ázsia Expressz ötödik évadának Fülöp-szigeteki és tajvani forgatásán nemcsak gusztustalan feladatokkal, de sokszor veszélyes helyzetekkel is szembe kellett nézniük a szereplőknek. Rögtön az első adásban mérges kígyók között aludtak, majd a stáb kezdeti buszbalesete után cunamiriadó miatt is aggódhattak a készítők, akiknek ezt követően pedig erdőtűz miatt kellett változtatniuk a műsor menetrendjén.

A stáb aztán később is élt át drámai pillanatokat, hisz volt, hogy az éjszaka közepén földrengésre ébredtek. Ördög Nóra akkori Instagram-videóján látható volt, hogy a műsorvezető már este kapott riasztást a telefonjára földrengésről, majd éjszaka is felébredt több rengésre. Kimondottan ijesztő volt számára, ahogy az egész épület kilengett, a hotelszoba falai nyikorogtak – a helyiek azonban többnyire nyugodtak maradtak, hozzá voltak szokva a hasonló helyzetekhez.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!