Megvan az Ázsia Expressz győztes párosa

Ázsia Expressz
Ázsia Expressz: Béres Anett és Sáfrány Emese, illetve Mikes Anna és Krausz Gábor
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Hat hét után véget ért a TV2-n az Ázsia Expressz, péntek este kiderült, hogy melyik páros nyerte az ötödik évadot. Az utolsó adásra már csak Mikes Anna és Krausz Gábor, illetve Béres Anett és Sáfrány Emese maradtak versenyben, nekik szurkolhattak a nézők.
Vágólapra másolva!

Hat hét, elképesztő küzdelmek és drámai hajszák után véget ért a TV2-n az Ázsia Expressz ötödik évada, péntek este kiderült, hogy a két versenyben maradt páros, Mikes Anna és Krausz Gábor, illetve Béres Anett és Sáfrány Emese közül melyik duó nyerte a 15 millió forintos fődíjat. 

Krausz Gábor és Mikes Anna, Ázsia Expressz
Krausz Gábor és Mikes Anna, Ázsia Expressz
Fotó: TV2 / TV2
Béres Anett és Sáfrány Emese, Ázsia Expressz
Béres Anett és Sáfrány Emese, Ázsia Expressz
Fotó: TV2 / TV2

Béres Anett és Sáfrány Emese korábban már két extra játékot is megnyertek – amivel fejenként egymillió forinttal gazdagodtak –, de Mikes Anna és Krausz Gábor is igen jól szerepeltek a korábbi hajszákon, így igen szoros versenyre lehetett számítani.

Az utolsó adásban ismét látványos próbatételek várták a versenyzőket, kitartásra, gyorsaságra, ügyességre is szükségük volt a párosoknak. Először járókelők cipőjében elrejtett kódokat kerestek, majd többek között Tajvan legmagasabb épületébe, a Taipei 101-be is felmentek a világ leggyorsabb liftjével, egy másik negyedben pedig egy utcazenészt kellett megtalálniuk.

Volt persze most is idegőrlő stoppolás, miközben a versenyzők részt vettek a színes lámpások hagyományos fesztiválján, majd egy helyi kirakós játékkal küzdöttek meg szakadó esőben. Az éjszakai piacon különösen értékes békákat fuvaroztak, utolsó feladatként pedig egy karaokebárban kellett kitalálniuk, hogy hová kell megérkezniük, hol várja őket a műsorvezető, Ördög Nóra. 

Lapozzon, tudja meg, végül ki nyerte meg az Ázsia Expressz ötödik évadát!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!