Ázsia Expressz: a döntő előtt esett ki az egyik páros - videó

Ázsia Expressz
Ázsia Expressz
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
A TV2 kaland reality műsora a végéhez közeledik, egyre több a feszültség. Az Ázsia Expressz csütörtök esti adásában ismét egy pártól búcsúztunk, ezzel pedig kialakult a döntő mezőnye.
Vágólapra másolva!

Pénteken búcsúzik az Ázsia Expressz a TV2-n, kiderül, hogy a többhetes, izgalmas kalandreality végén mely páros ünnepelhet. Az utazós valóságshow idei évadja a Fülöp-szigeteken startolt, a csapatok később Tajvanon folytatták a versenyt. 

Ázsia Expressz
Ázsia Expressz
Fotó: TV2

Megvan az Ázsia Expressz újabb kieső párosa

A csütörtök esti adásban igazi hajrát láthattak a nézők a versenyzőktől, hiszen mindenki beleadott mindent, amit csak tudott, hogy bebiztosítsák helyüket a pénteki döntőben. Ördög Nóra azonban szomorú hírt közölt, ugyanis újabb párnak kellett távozniuk, ami azt jelentette, hogy valakik számára a döntő előtt ért véget a kaland.

Végül L.L Junior és Dárdai Blanka voltak azok, akik a leggyengébben teljesítettek, ezért ők búcsúztak. Mind a ketten csalódottak voltak, ugyanakkor örültek, hogy idáig is eljutottak, és részesei lehettek a játéknak.

"Tudtuk gyerekek. Így is úgy örülök, hogy ideáig eljutottunk! 

Úgy voltunk vele, hogy egy csomó mindent tanultunk magunkról, egymásról, és a legbensőbb énünk lépte túl a határait. 

Emiatt ez az egész egy óriási kiképzés volt. Voltak nagy csapások az egónknak, a büszkeségünknek, a tartásunknak, az emberségünknek is. Tanultunk rengeteg mindent emberekről, kultúrákról, emberségről, úgyhogy nagyon klassz érzelmekkel távozunk. 

Egy nagy tanulmány volt ez az egész. 

Boldogan, és sokkal többel megyünk haza, mint ahogy jöttünk. Hálás vagyok mindenkinek" - fejtette ki a rapper a TV2 műsorában. 

Újra egy pár Dárdai Blanka és L.L. Junior

L.L. Junior és Dárdai Blanka a TV2 stábjának erősítették meg a korábbi pletykát, miszerint újra összejöttek több csúnya szakítás után. A párt nemrég egy koncerten látták együtt, az énekesnőt pedig sokan támadták is, amiért visszament a rapperhez – ennek ellenére most együtt nyilatkoztak a kapcsolatukról.

Exhibicionista, ambiciózus, szenvedélyes előadóművészek vagyunk, és ezt hozza a párkapcsolati mintánk is...

Ezért ilyen szenvedélyes a kapcsolat is. Tehát gyors békülés, gyors harag. Letiltjuk egymást mindenhonnan, aztán feloldjuk egymást, aztán letiltjuk... szóval ilyen. Mindig azt mondjuk, hogy mi nyugalmat szeretnénk, de mindig ezt csináljuk" – magyarázta L.L. Junior a Tények Pluszban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!