Budapesti étteremben járt Uma Thurman - kép

Vágólapra másolva!
Uma Thurman egy darabig még Magyarországon forgat, össze lehet vele futni a fővárosban.
Vágólapra másolva!

A Déryné osztotta meg a hivatalos Instagram-oldalán, hogy náluk járt Uma Thurman. "Imádnivaló Uma, köszönjük az összes látogatást!” - írták az egyik pincérükkel készült, közös kép mellett. A színésznő a napokban egy budapesti edzőteremben tűnt fel, ott is készültek róla képek.

Mit keres Budapesten Uma Thurman?

Uma Thurman a Ballerina Overdrive című túlélőfilmet forgatja Magyarországon, de valószínűleg októberig marad – mivel a film munkálatai augusztusban kezdődtek, és hamarosan véget is érnek, legalábbis nálunk biztosan. A Ballerina Overdrive egy csapat balerináról szól, akik a semmi közepén rekednek, miután egy táncversenyre menet lerobban a buszuk. A filmet Vicky Jewson (Személyi védelem, Vaják: A vér eredete) rendezi, Uma Thurmanen kívül szerepel még benne többek között Maddie Ziegler, Iris Apatow, Lana Condor és Avantika.

Világsztárok Magyarországon

Mostanában több világsztárral is lehetett találkozni Magyarországon, például a Szemfényvesztők harmadik részének színészei is feltűntek különböző helyszíneken: Morgan Freeman a Déryné étteremben jelent meg, miközben Jesse Eisenberg a Terror Háza Múzeumot is meglátogatta egy nagy múltú budai bűvészbolt után. A filmben szintén szereplő Isla Fisher már nem annyira volt képben: kínos posztot tett közzé Budapestről az Instagramon, a magyar Parlamentről ugyanis azt hitte, hogy Prágában van.

Nemrég a Dallas Bobbyja, Patrick Duffy is megfordult Magyarországon, egy miskolci étterem után egy budapesti vendéglátóhelyre is betért. Mint arról beszámoltunk, a színész tavaly forgatott hazánkban, ráadásul nem is egy amerikai produkcióval érkezett, hanem egy magyar gombfocis vígjátékban, a Lepattanóban kapott szerepet. 

Közben a 365 nap olasz sztárja, Michele Morrone szinte már hazajár Magyarországra, legutóbb Megan Foxszal közös filmje, a Subservience budapesti bemutatójára érkezett.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!