Új barátnője van a 94 éves Clint Eastwoodnak

Clint Eastwood
Clint Eastwood
Fotó: Anne-Christine POUJOULAT / AFP
Vágólapra másolva!
A 94 éves Clint Eastwoodnak alig pár hónapja halt meg a párja, de már új barátnője van.
Vágólapra másolva!

Új barátnője van a 94 éves Clint Eastwoodnak, noha korábbi párja, Christina Sandera csak nemrég, július második felében halt meg – írja a Radar Online.

Premiere of Warner Bros. Pictures' "The Mule" - Red Carpet, Christina Sandera és Clint Eastwood
Christina Sandera és Clint Eastwood 2018-ban
Fotó: Getty Images via AFP / Getty Images via AFP

"A legtöbb embernél meglepő lenne, ha egy ilyen veszteség után máris randizna. 

Eastwood azonban 94 éves, és tudja, hogy teljes mértékben ki kell élveznie az életet.

Szeretne egy társat, és már be is mutatta az új szerelmét a belső körnek" – árulta el a lapnak egy informátor.

A Radar Online arra is kitért, hogy Clint Eastwood a választottját már abba a hotelba is elvitte, amelyet a kaliforniai Carmelben üzemeltet – abban a városban, ahol korábban polgármester volt.

Mi történt Clint Eastwood párjával?

A négyszeres Oscar-díjas Clint Eastwood júliusban vesztette el 33 évvel fiatalabb párját, Christina Sanderát, aki 61 évesen halt meg szívrohamban. "Christina kedves, gondoskodó nő volt, és nagyon fog hiányozni" – mindössze ennyi állt Clint Eastwood akkori közleményében, ami annak fényében annyira nem volt meglepő, hogy tíz évig tartó kapcsolatuk alatt sem igazán nyilatkoztak a magánéletükről.

Clint Eastwood és Christina Sandera
Clint Eastwood és Christina Sandera a 2015-ös Oscar-gálán
Fotó: MARK RALSTON / AFP / MARK RALSTON / AFP

Christina Sandera a Mission Ranch Hotel éttermében dolgozott hostessként Kaliforniában, és állítólag ezekben az időkben ismerkedtek össze a színésszel, akivel aztán 2014-ben kezdtek el komolyabban találkozgatni. Nyilvánosan nem gyakran mutatkoztak együtt az eltelt tíz év alatt, azonban 2015-ben együtt érkeztek az Oscar-gálára, amikor az Amerikai mesterlövész című filmet hat Oscar-díjra, köztük a legjobb filmért járó elismerésre is jelölték. Aztán még pár alkalommal megjelentek együtt a vörös szőnyegen, de nem ez volt a jellemző.

Clint Eastwood kétszer volt házas

Clint Eastwood kétszer volt házas, Maggie Johnson modellel 1953-ban házasodtak össze, majd 1984-ben elváltak. Ezt követően Dina Ruiz tévéhíradós, műsorvezetővel kötött házasságot 1996-tól, majd 2014-ben elváltak egymástól. A színész akkor sem szomorkodott sokáig, hisz még abban az évben megismerkedett Christina Sanderával.

További hosszabb kapcsolatai voltak Roxanne Tunis kaszkadőrnővel, Sondra Locke Oscar-jelölt színésznővel (akivel 14 évig voltak élettársak, és hat filmet forgattak együtt), Jacelyn Reeves légiutas-kísérővel és Frances Fisher színésznővel (akivel öt évig voltak együtt, és négy filmet forgattak együtt). 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!