Kiderült, hányféle drog volt Liam Payne szervezetében

Vágólapra másolva!
Kiszivárgott a toxikológiai vizsgálat eredménye. A One Direction korábbi tagja egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről zuhant ki, most pedig kiderült, mennyiféle kábítószer volt a szervezetében.
Vágólapra másolva!

Október 17-én érkezett a hír, miszerint a One Direction egykori tagja, Liam Payne 31 éves korában meghalt, ugyanis kizuhant egy szállodai szoba erkélyéről. A fiatal énekes a harmadik emeletről zuhant a mélybe, és rendkívül súlyos sérüléseibe a helyszínen belehalt. 

A részleges boncolás megállapította, hogy az gykori One Direction-énekes, Liam Payne szervezetében többféle hallucinogén és kábítószer is volt, amikor a Buenos Airesben lévő szállodai szobájának harmadik emeleti erkélyéről a halálba zuhant – közölték az ABC News forrásai. A szervezetében a kiszivárgott toxikológiai jelentés szerint találtak kokaint, benzodiazepint (gyakran szorongásoldóként, nyugtatóként alkalmazzák), cracket és „pink kokaint”, amely metamfetamin, ketamin és MDMA keveréke. A források szerint a szállodai szobájában – ahol hatalmas pusztítást végzett a zenész – egy, kábítószer fogyasztására szolgáló égetett alufólia-darabot is találtak. Liam Payne holtteste Argentínában marad, amíg a boncolás be nem fejeződik – tudatták a bennfentesek a hírcsatornával. 

Két ember ellen indult nyomozás

Úgy tudni, a rendőrség az argentin Casa Sur hotel két alkalmazottja ellen is nyomozást rendelt el azok után, hogy kiderült, az énekes drogokat fogyasztott a halála előtt. A szálloda két alkalmazottját azzal gyanúsítják, hogy ők jutatták a végzetes adag szerhez, úgynevezett kristályhoz Liam Payne-t, akinek halálát ez jelentősen befolyásolhatta. A rendőrség eddigi információi alapján a gynaúsítottak a világsztár lakosztályába, egy szappanos dobozba rejtve csempészték be a kábítószert. Az említett kristály mellett egyéb tablettákat is találtak az előadó szobájában.

Liam Payne egy közeli barátja is megszólalt a halálát követően, és azt mondta, az énekes nagyon igyekezett leküzdeni a drogok iránti vágyát és mindent elkövetett azért, hogy tiszta maradjon, de a szállodában kísértésbe esett, hiszen ott az említett személyek alkohollal és drogokkal is kínálták Payne-t. Állítólag, amikor a Buenos Aires-i Casa Sur szálloda vezetősége értesült a gyanúsított férfiak viselkedéséről, szinte azonnal ki is rúgták az egyiküket - írja a DailyMail.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!