Itt vannak a részletek a magyar szépségkirálynő eljegyzéséről

Vágólapra másolva!
A tavalyi Magyarország Szépe, Hacsi Boglárka részletesen elmesélte, hogy miként kérték meg a kezét.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, nemrég eljegyezték Madeirán a 2023-as Magyarország Szépe verseny győztesét, Hacsi Boglárkát, aki most egy instagramos kérdezz-felelek során további részleteket is elárult a lánykérésről.

Hacsi Boglárka eljegyzése
Kép Hacsi Boglárka eljegyzéséről
Fotó: Instagram/Hacsi Boglárka / Instagram/Hacsi Boglárka

"Az utazásunk második napján volt, megbeszéltük, hogy elmegyünk egy nagyon szép étterembe, és előtte megnézzük Canicalnál a naplementét. Nagyon szeles volt ott az idő, hiszen ez Madeira egyik vége, de ez nem tántorított el minket. A szikláknál álltunk, pont itt, ahol ez a kép készült, néztük a gyönyörű tájat és naplementét, amikor Bálint letérdelt és megkért. 

Én végigzokogtam az egészet, annyira megható volt, és álmodni sem mertem volna, hogy ilyen csodálatos helyen kéri meg a kezemet életem szerelme"

– írta Hacsi Boglárka egy Instagram-sztoriban a fenti kép mellé.

"Minden tökéletes volt, csak mi voltunk és persze egy fotós, akit a nagy delírben észre sem vettem, csak később mondta Bálint, hogy amúgy ott egy fotós. Nem gondoltam volna, de elképesztően hálás vagyok, hogy volt valaki, aki a konkrét pillanatot megörökítette, hiszen az ott egyszeri és megismételhetetlen" – tette hozzá a szépségkirálynő. 

Hacsi Boglárka lapozható Instagram-posztja az eljegyzésről:

Hacsi Boglárka sikerei

Hacsi Boglárka a Magyarország Szépe megnyerése után a Miss World világversenyen, a mumbai döntőn is képviselte hazánkat. "Az elmúlt három hét, ami mögöttem van, rengeteg izgalommal és kihívással volt teli. Nagyon élveztem, hogy először életemben ennyi ember előtt kellett beszédét tartanom, egy óriási színpadon állhattam együtt csodás nőkkel, sportoltam, tanultam, fejlődtem" – írta a verseny végén a magyar szépségkirálynő, aki aztán az elért eredményeiről is írt, mind közül a táncelőadására volt a legbüszkébb.

A Miss World versenyen a Talent alversenyen a top 14-ig jutott az emlékezetes táncelőadással, de a Sport Top csapatba is bekerült: hokiban első lett, és futásban is kiemelkedő helyezést ért el. Hacsi Boglárka a nyáron a koronáját már átadta Katzenbach Andreának, jelenleg ő tehát Magyarország Szépe.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!