Harry herceg egy titokzatos harmadik félről beszélt

Harry herceg
Vágólapra másolva!
Harry herceg és a királyi család viszonya már évek óta feszült, főleg, hogy a férfi annak idején rengeteg negatívat nyilatkozott a családjáról. Harry herceg egy friss interjúban végre válaszolt egy sokakat foglalkoztatott kérdésre, ami mindent megmagyaráz.
Vágólapra másolva!

Harry és Meghan 2020 márciusában felhagyott a brit királyi család magas rangú tagjaiként rájuk háruló hivatalos feladatok ellátásával, és első gyermekükkel, Archie Harrison Mountbatten-Windsorral együtt Kaliforniába költöztek.

Meghan Markle, Harry herceg
Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban költöztek Kaliforniába. 
Fotó: Meghan Markle/Instagram

Harry herceg vajon tényleg visszatér az Egyesült Királyságba?

Harry és a királyi család többi magas rangú tagja között korábban feszült volt a viszony, azonban ez mostanra kezd már enyhülni, sőt a brit királyi család még fel is köszöntötte a herceget születésnapja alkalmából a közösségi oldalukon. Sokat cikkeztek arról, miszerint Harry visszatérne az Egyesült Királyságba, hiszen hiányoznak neki a régi etoni és katona barátai, akik közül sokan nem látogatták meg, mert nem jönnek ki Meghannal. Harry ugyan már lemondott a királyi feladatairól, úgy érzi, hogy soha sem fogja ezeket ismét átvenni, ami egy harmadik félnek tudható be. 

"Nem. Nem hiszem, hogy ez valaha is újra opció lesz. 

Még ha születne is egyetértés köztem és a családom között, létezik egy harmadik fél, aki mindent megtesz majd annak érdekében, hogy ez ne legyen lehetséges.

 Nem fog megállítani minket abban, hogy visszatérjünk, de ellehetetleníti azt" - árulta el Sussex hercege. 

Azt azonban nem tudni, hogy ki a harmadik fél: egyesek szerint bátyja, Vilmos herceg az, míg mások úgy gondolják, hogy Meghan Markle-re utalhatott.

Mindenesetre leszögezte, hogy szeretné, ha Vilmos és ő kibékülnének. Sussex hercege egy interjúban azt mondta, hogy a bulvársajtó és az ellene való elleni küzdelme is közrejátszott abban, hogy megromlott a kapcsolata a családjával. Harry herceg és bátyja, Vilmos már évek óta nincsenek jóban, nem beszélnek egymással - írja a Mirror. 

Felesége nélkül ünnepelt

Harry herceg túrázni indult, hogy megünnepelje a 40. születésnapját – de közben nem tett említést feleségéről a közösségi médiában. A Mirror szerint Harry Meghan Markle helyett a barátaival töltötte 40. születésnapját.

Harry és Meghan egyre többet vannak távol egymástól, előbbi Londonba és Lesothóba utazott egyedül az elmúlt hetekben. A herceg az elmúlt 15 napban tíz különféle alkalommal jelent meg felesége nélkül.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!