Európában kezdhet új életet Harry herceg és Meghan Markle

Vágólapra másolva!
Egy bennfentes elárulta, hogy a királyi családból kitaszított Harry herceg és Meghan Markle egy titkos utazás során vásároltak egy új ingatlant. Harry herceg és felesége talán békülni szeretne a férfi családjával, ezért költözhetnek közelebb.
Vágólapra másolva!

Harry herceg és felesége, Meghan Markle titokban utaztak Európába, egy informátor szerint azzal a céllal, hogy ingatlant vásároljanak. A bennfentes információi szerint Portugáliára esett a választásuk, és ott már meg is vették álmaik nyaralóját. Valószínűleg azért épp Portugáliában, mert így közelebb lehetnek Harry herceg unokatestvéréhez, Eugénia hercegnőhöz és férjéhez, akivel a kitaszított házaspárnak jó a viszonya, akiknek szintén van ott egy nyaralójuk.

Meghan Markle, Harry herceg
Titokban utazott Európába Harry herceg és Meghan Markle azért, hogy új ingatlant vásároljanak
Fotó: Meghan Markle/Instagram

A sussex-i házaspár teljes titokban látogatott el Portugáliába, az ingatlan vásárlásáról sem beszéltek nyilvánosan azóta sem. Richard Fitzwilliam királyi író azonban megfejtette, hogy a vásárlás azért is volt fontos számukra, mert ingatlantulajdonosként vízummentesen utazhatnak Portugáliába. Harry herceg számára, a jelen helyzetet tekintve még fontosabbá vált az unokatestvérével ápolt jó viszony, hiszen rákos beteg édesapja, III. Károly brit uralkodóval mai napig nem sikerült rendezni a kapcsolatát, és nem szeretne teljesen elszakadni a családjától. Korábbi látogatásaik során is igyekeztek meglátogatni Eugénia hercegnőt és férjét, akik szintén látogatták már meg a sussex-i házaspárt Amerikában.

Eugénia és a férje, Jack Frogmore-ba költöztek, amikor a sussex-i házaspárt "kilakoltatták". Ezt követően egyszer még Kaliforniában is meglátogatták Harryéket, majd együtt nyaraltak Portugáliában.

Most vettek egy házat Portugáliában Harryék, ott ahol Eugénia és Jack él. A férfi ott dolgozik, úgyhogy valószínűleg rendszeresen fognak találkozni egymással" - magyarázta a szakértő a Mirrornak.

Harry herceg és Meghan Markle még 2020 márciusában felhagyott a brit királyi család magas rangú tagjaiként rájuk háruló hivatalos feladatok ellátásával, és első gyermekükkel, Archie Harrison Mountbatten-Windsorral együtt költöztek Amerikába, azon belül Kaliforniába, ahol azóta is együtt élnek.

Nemrégiben azonban felröppentek olyan hírek, hogy a herceg szeretne visszatérni otthonába, Angliába a családjához. Sokan találgatják, hogy Harry herceg szívesen visszatérne az Egyesült Királyságba, hiszen hiányoznak neki a régi barátai, akik közül sokan nem látogatták meg, mert nem jönnek ki Meghannel. Harry ugyan már lemondott a királyi feladatairól, úgy érzi, hogy soha sem fogja ezeket ismét átvenni, ami egy harmadik félnek tudható be.

Nem. Nem hiszem, hogy ez valaha is újra opció lesz. Még ha születne is egyetértés köztem és a családom között, létezik egy harmadik fél, aki mindent megtesz majd annak érdekében, hogy ez ne legyen lehetséges.

Nem fog megállítani minket abban, hogy visszatérjünk, de ellehetetleníti azt" - mondta sejtelmesen Sussex hercege, de nem árulta el, konkrétan ki az a bizonyos harmadik fél.

Meghan Markle
Régóta rossz a viszony a királyi család és Harry herceg családja között
Fotó: AFP/ CHRISTOPHER FURLONG / AFP/ CHRISTOPHER FURLONG

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!