Megszületett a Miss Balaton szépségének az első gyereke

Horváth Cintia
Vágólapra másolva!
A Miss Balaton egykori szépségkirálynője még májusban jelentette be, hogy terhes. Horváth Cintia kisfia megszületett, amiről egy aranyos képet is mutatott.
Vágólapra másolva!

A Miss Balaton 2014 közönségszavazásának nyertese volt Horváth Cintia, aki leginkább szexi, bikinis képekkel árasztja el az oldalát, de az esküvője óta sok képet is mutatott arról, milyen csodásan nézett ki menyasszonyként. 2022-ben ment hozzá feleségül eaz egykori labdarúgóhoz, Batik Bencéhez, akivel Görögországban házasodtak össze. Miss Balaton szépsége májusban jelentette be, hogy terhes, első gyermeke pedig a napokban született meg.

Horváth Cintia
Megszületett Horváth Cintia első gyereke
Fotó: Horváth Cintia/Instagram 

Horváth Cintia kisfiáról mutatott képet

Örömmel osztjuk meg, hogy megszületett kisfiunk, Batik Benett 3190 grammal és 52 cm-rel! 

Egy kisbaba születése a legnagyobb boldogság, melyet az élet adhat. Hálásak vagyunk, hogy átélhetjük" - osztotta meg az Instagram-oldalán.

A bejegyzéshez egy fotót is csatolt, ahol az újszülött baba apró kezét tartják párjával a kezükben.

A kismama közösségi oldalát a bejelentés után elárasztották a gratulációk:

"Szívből gratulálok! Jó egészséget babának, mamának!" - írta az egyik követője. 

"Isten hozott Benett! Gratulálok" - jegyezte meg egy másik. 

Horváth Cintia
Fotó: Horváth Cintia/Instagram

Ilyen volt az esküvője

Horváth Cintia már gyermekkorában arról álmodozott, hogy tengerparti esküvője lesz. A házasságkötés örömétől viszont nem szerették volna megfosztani a családjukat és a barátaikat, így tartottak egy 130 fős esküvőt Mándokon, majd elutaztak Santorinire. A modell korábban elárulta, alig néhány hónapja volt megszervezni mindent, de a ruhái még így is kiemelt figyelmet kaptak.

Kigondoltam, hogy három esküvői ruhám lesz, mert így volt a legpraktikusabb. Volt egy ruhám a templomi és a polgári szertartásra, volt egy táncolós ruhám és még egy a tengerparti esküvőhöz is, hiszen mindegyik alkalom más-más stílusú ruhát kívánt. Az én ruhámon túl sokkal nagyobb fejtörést okozott Bence öltönyének a kiválasztása, de végül minden tökéletes lesz" - mondta az egykori szépségkirálynő. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!