Egy régóta tartó, Jóbarátokkal kapcsolatos vitát zárt le Jennifer Aniston

Jóbarátok
Vágólapra másolva!
Hiába, hogy már több mint harmincéves a Jóbarátok, a mai napig töretlen a sikere. A legendássá vált sorozat egyik főszereplője, Jennifer Aniston is ennek köszönheti, hogy valódi világsztár, az egyik legkeresettebb színésznő lett. Most a karakteréhez, Rachel Greenhez kapcsolódó vitába szállt be egy Instagram-bejegyzés alatt, és gyorsan lerendezte a kérdést.
Vágólapra másolva!

Harminc éve, hogy útjának indult a Jóbarátok című, legendás sorozat az NBC csatorna műsorán. Egészen pontosan 1994. szeptember 22-én, ami azóta is jelentős dátum a tévétörténetben, hiszen azóta is minden idők egyik legsikeresebb sorozata, a ma is rendszeresen ismételt Jóbarátok. A hat New York-i fiatal történetéből végül tíz évad, összesen 236 epizód készült, a Variety ebből rangsorolta a legjobb harmincat az idei kerek évforduló alkalmából. Most Jennifer Aniston egykori karaktere, Rachel Green miatt magyarázkodott, illetve egy régi vitát rendezett váratlanul.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston egy régi vitát zárt le a Jóbarátokkal kapcsolatban
Fotó: AFP / Chris Delmas / AFP

A főszereplők Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer és a tavaly, tragikus körülmények között meghalt Matthew Perry voltak. Emlékezetes alakításuk a mai napig beszédtéma, és sok jelenettel találkozni a közösségi médiában is, sőt, vannak olyan részletek, amelyekre csak most figyelnek fel egyesek. Így adódott, hogy elindult a vita Jennifer Aniston, azaz Rachel Green ikonikus zöld ruhájáról, hogy vajon milyen volt az eredeti színe.

Ugyanis harminc év hosszú idő, azóta rengeteget fejlődött a technológia is, és az HBO utódja, a Max most azt kérdezte a hivatalos Instagram-oldalán a követőitől, szerintük milyen színű Rachel Green ruhája valójában, és ehhez megmutatta a HD-felbontásban készült fotót, majd a 4K-felbontásban készült fotót is a Jóbarátokból kiragadott jelenetből, így érzékeltetve a HD és a 4K közötti színkülönbségeket. A bejegyzés alatt elég nagy vita keveredett, volt akinek így, volt, akinek úgy tetszett jobban, majd megérkezett a kommentszekcióba maga Jennifer Aniston is, aki lerendezte a vitát - szúrta ki az Entertainment Tonight.

Jennifer Aniston a Jóbarátok 3. évadában viselte a legendás zöld ruháját, az „Ahol senki sincs kész” című részben, és azóta is rengeteg bókot kap miatta.

Rachel már nem is olyan zöld 

- viccelődött egy kommentelő utalva Rachel Green nevének jelentésére, mely magyarul zöldet jelent.

Jennifer Aniston nem tétovázott, és humorosan lecsapott a hozzászólásra.

Csak, hogy tisztázzuk, a ruha mentazöld volt

- írta a színésznő, bár ezzel még sokakat kétségek között hagyott, ugyanis nem tudják, melyik árnyalatra gondolt a mentazöld alatt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!