Jennifer Lopez egyre jobban sajnáltatja magát

Jennifer Lopez
Vágólapra másolva!
Az énekesnő és a színész házassága hónapokkal ezelőtt romlott meg, azonban csak augusztusban adták be a válókeresetet. Míg Ben Affleck randizik és élvezi, hogy szingli, addig Jennifer Lopez egykori férjén gúnyolódik.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága már hónapokkal ezelőtt megromlott. Ugyan a pár próbálta eltitkolni, és megőrizni a színjátékot, miszerint minden rendben van közöttük, ez nem sikerült. Affleck elköltözött közös lakásukból, majd egyre több jel utalt arra, hogy szakítottak. Végül Jennifer Lopez maga adta be még augusztus 20-án a válókeresetet, ezzel pedig véget vetett a találgatásoknak.

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága másodszorra sem működött
Fotó: Instagram.com/benniferxarchives

Jennifer Lopez volt férjét gúnyolja ki

Úgy tűnik azonban, hogy az énekes-színésznő a mai napig haragszik egykori férjére, ugyanis elhatározta, hogy kigúnyolja őt.

Készen áll arra, hogy újra alkosson, és írjon egy szakítós dalt, amelyben odaszúr Bennek, és nyilvánosságra hozza, hányszor hagyta cserben őt

 - kezdte egy Lopezhez közel álló forrás.

"Még mindig nagyon dühös, többnyire írással adja ki magából a feszültséget, a csapata pedig arra biztatja, hogy kezdjen el dalokat szerezni. 

Számára ez gyógyító hatású, és már most elégtétellel tölti el, hogy idővel bosszút állhat Benen azzal, hogy leleplezi

 - idézte őt a Story.hu. 

Ben Affleck ismét boldog

Úgy tűnik, hogy Ben Affleck egyáltalán nem szomorkodik, hogy ismét szingli, legalábbis a napokban készült fotók róla erről tanúskodnak. Miután Jennifer Lopez beadta a válópapírokat, a színész úgy döntött, hogy lányával, Violettel tölti a délutánt, és elvitte őt fagyizni. A pillanatot lesifotósok kamerái is megörökítették, amelyeken jól látható, hogy Affleck ki van virulva, és egyáltalán nem bánja, hogy nem sikerült rendeznie az énekesnővel a házasságát.

Sőt úgy tűnik, hogy randizik is, mert egyre többet mutatkozott Robert F. Kennedy Jr. 36 éves lányával, a Híradósokban és a Félig üresben is látott Kick Kennedyvel. Kapcsolatuk jellege egyelőre nem világos.: Kick Kennedy nem kívánt nyilatkozni, míg Affleck képviselői szerint ezek csak pletykák, azonban Kick Kennedynek mindig nagyon tetszett Affleck, úgyhogy még bármi lehet.

Shakira is sajnáltatta magát

Shakira ma már erősebbnek érzi magát, és saját bevalása szerint a szakítás nem küldte őt padlóra, de teljesen megváltozott a személyisége. A kolumbiai énekesnő dalban dolgozta fel, hogy Gerard Piqué 11 év után elhagyta őt egy fiatalabb nőért. Részeletek a dalszövegből:

„Elcserélted a Ferrarit egy Twingóra. Elcserélted a Rolexet egy Casióra. Túl gyors a tempó, lassíts. Sokat edzel, de agyra is gyúrhatnál kicsit. Bajnoknak mutatod magad, de amikor szükségem volt rád, a legrosszabb éned bújt elő. Sajnálom, édes, már régen ki kellett volna dobnom azt a macskát... A magamfajta farkas nem az olyanoknak való, mint amilyen te vagy. Kinőttelek, ezért vagy egy hozzád hasonló lánnyal" - énekli a sokatmondó dalszöveget.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!