Megszólalt súlyos balesete után az Exatlon sztárja

Kempf Zozó
Vágólapra másolva!
Az Exatlon sztárja még szeptemberben, Svájcban szenvedett súlyos balesetet. Kempf Zozó állapota jelenleg is stabil, amit a közösségi oldalán is megerősített.
Vágólapra másolva!

Az egész országot sokkolta a hír, mikor kiderült, hogy a TV2 nagy sikerű Exatlon című műsorából is ismert Kempf Zozó súlyos balesetet szenvedett. A sportoló a svájci EUC freestyle Európa-bajnokságon sérült meg, egy balszerencsés esés következtében több helyen eltört az arccsontja.

Kempf Zozó
Kempf Zozó szeptemberben szenvedett súlyos balesetet
Fotó: Kempf Zozó/Instagram

Később az Exatlon sztárjáról kiderült, hogy a Magyar Kerékpáros Szövetség (MKSZ) információi szerint Kempf Zozo állapota stabil volt a baleset után. Város Viktória szakágvezető akkor elmondta: beszélt, kommunikált vele, mindenre reagál, de a következő pár óra meghatározó lesz, ezért a legfontosabb, hogy a magyar bajnok pihenni tudjon.

Ezt üzente Kempf Zozó

Kempf Zozó nemrég a közösségi oldalán üzent az aggódó követőinek, melyben kiemelte, hogy már sokkal jobb az állapota:

"Videót akartam kirakni, de nem tudtam rávenni magam.... Mesélek majd. 

Köszi mindenki, már Magyarországon, igaz még nem otthon, de igyekszem a legtöbbet kihozni, hogy 100%os legyek. 

A kép hazafele transferen készült" - olvasható az Instagram-oldalán. 

Korábban kitért arra is a TV2 sztárja, hogy hosszú lesz a gyógyulás felé vezető út. Egy arccsont műtéten már túl van, valamint egy szemfelépülés még a cél, de állítása szerint erősebben fog majd visszatérni. Szerencsére pozitív visszajelzéseket kap az orvosaitól. 

A polgármester közleményében beszélt a sportolóról

A gyulai Kempf Zozóról szülővárosa polgármestere, Görgényi Ernő is megszólalt, és az Instagramon közölte, hogy a sportolónál a családja is kint volt Svájcban:

"Az imént beszéltem telefonon az édesapjával, aki több családtaggal együtt megérkezett a svájci kórházba, így elmondható, hogy Zozót egyrészt kiváló  svájci egészségügyi szakemberek kezelik, ápolják, másrészt vele vannak szerettei, akik lelki támaszt nyújtanak neki.

Elmondtam az édesapjának, hogy velem együtt rengetegen aggódunk és mihamarabbi gyógyulást kívánunk Zozónak! 

Természetesen, ha bármire szükség van a gyógyulás vagy a hazaszállítás kapcsán, önkormányzatunk segítségére számíthat a család" - osztotta meg a közösségi oldalán még korábban. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!