A Kísértés jóképű sztárja a nőkről és a párkapcsolatokról beszélt az Origónak

A Kísértés
Vágólapra másolva!
Véget ért a TV2 reality műsora, melyben a férfi kísértők közül Norbi volt az, aki miatt majdnem tönkrement Inge és Lóri kapcsolata. A Kísértés szereplője az Origónak mesélt a lányhoz fűződő viszonyáról, randizásról, párkapcsolatokról, sőt, még Lórinak is üzent.
Vágólapra másolva!

A Kísértés egyik legnépszerűbb és legjóképűbb férfi kísértője Norbi volt, aki Inge és Lóri kapcsolatát tette próbára. Norbi saját bevallása szerint tudja, hogy egy nő szívét csak lépésről lépésre haladva lehet megszerezni. Egy igazi világpolgár. A modellkedés miatt rengeteg helyen élt már, legfőképp Kínában, de jelenleg az USA és Budapest között ingázik.

A Kísértés és a TV2 sztárja, Norbi
A Kísértés és a TV2 sztárja, Norbi
Fotó: Instagram.com/thisisnorbert/


Norbi saját bevallása szerint az életben teljesen más típusú lányokkal kezdett, mint Inge. Célja az volt, hogy valódi kísértő legyen, és teljesítse a feladatát. Azonban később megkedvelte Ingét, ez pedig erős visszásságot idézett elő benne. Úgy közeledett Ingéhez, hogy közben drukkolt neki és Lórinak. Taktikával indított volna, azonban az érzelmek közbeszóltak. A mai napig kapcsolatban állnak és baráti viszonyban váltak el egymástól. 
„A műsor után váltottunk pár mondatot. 

Neki is elmondtam, hogy a közeledésem az ő irányába taktikának indult, de később megkedveltem. 

Nagyon benézte azt, hogy taktikáztam volna. Teljesen baráti a viszony kettőnk között. Nem találkoztunk, csak a sajtótájékoztatón” – kezdte az Origónak, aki azt is megosztotta, hogy mit gondol arról, hogy a műsor után egy párként távozott Inge és Lóri.

Ezt gondolja a TV2 sztárja A Kísértés párjáról

„Szerettem volna, hogy egy pár bebizonyítsa, hogy együtt tudnak maradni. Ugyanakkor egy kicsit csalódott vagyok. 

Lóri viselkedése ugyanis szerintem nem volt a legérettebb, és nagyon kimagyarázta a tetteit.

 Nem is értem! 

Néha zavart, hogy mennyire hiszékeny és meg van vezetve. 

Ezt mondom úgy, hogy én tényleg annak drukkoltam, hogy együtt maradjanak, de csak abban az esetben, hogy ez a kapcsolat mind a két félt viszi előre. De itt az a helyzet, hogy ezt nem igazán látom! Lóri azt mondta, hogy nagy áldozatokat hozott azért, hogy az Ingével legyen. 

Lehetséges, hogy abba kéne hagyni az ön és egymás ámítását, a műsorral pedig bizonyosságot nyert az a tény, hogy szerintem nem egymásnak valók 

– fejtette ki.

A Kísértés: Inge és Norbi
Fotó: TV2


Norbi Lórinak is üzent:
„Rossz lehet, ha valaki akkor találkozik az igazival, amikor még nem élte ki az álmait. 

Egy olyan családra kész nőnek, mint Inge, szerintem egy olyan férfi való, aki az ilyesfajta vágyálmait már meg tudta valósítani, vagy olyan tervei vannak, ami Ingének is elképzelhető 

– ecsetelte. 
Hozzátette, hogy szerinte Inge többet érezhetett iránta és Jeremy iránt is, mint barátság. 

Norbi és a nők

Norbinak jelenleg nincs párkapcsolata, ugyanis jelenleg most a karrierjére szeretne koncentrálni. 
„Nem igazán van időm párkapcsolatra.

 Időnként randizom, ismerkedek, de ez egy kellemesebb vacsorában ki is merül. 

A fő fókuszom a karrieremen és magamon van. Ha időközben betoppan a nagy ő, azt észre fogom venni, és állok elébe” – osztotta meg lapunkkal, majd kitért arra is, hogy mely azok a tulajdonságok, melyek megfogják őt egy nőben. 

A Kísértés, Norbi
Fotó: Instagram.com/thisisnorbert/


„Szeretem azt, hogyha egy nő nem kapcsolatfüggő, és magára is koncentrál, megáll a saját lábán. Karrier és céltudatos. Olyan lánnyal nem tudok kialakítani egy kapcsolatot, aki küzd és nincs életcélja. 

Elég erős nyomott hagyott bennem, hogy tíz évig Ázsiában éltem, és bár különféle nációkkal randiztam, van annyi tapasztalatom, hogy meg tudjam mondani, hogy elsődlegesen az ázsiai és kínai lányok az eseteim. 

Ők azok általában, akikkel megtalálom azt a hangot, amiből párkapcsolat is lehet. De nyitott vagyok bárkire” – hangsúlyozta.
Kiemelte azt is, hogy az internetes ismerkedés és a barátság extrákkal típusú párkapcsolatok sem idegenek a számára, azonban ennek ellenére a hagyományos randik híve. 
A családalapítás már régóta foglalkoztatja, azonban csak mostanra érett meg minden szinten arra, hogy ezt ma már be tudja vállalni. 
 

A családalapítás már huszonéves korom óta foglalkoztat. 

Viszont áldom a sorsot, hogy nem lett eddig családom. Mindaz az élmény, amiben részem volt, azt nem változtatnám meg, viszont eljött az a pont, mikor száz százalékig nyitott vagyok rá” – zárta a beszélgetést Norbi.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!