Kőgazdag fiatalok: Metta nem tud kifizetni egy 500 milliós lakást - videó

Kőgazdag fiatalok Mettája
Kőgazdag fiatalok Mettája
Vágólapra másolva!
A TV2 sztárja, Metta soha nem volt szégyenlős, ha a pénzről van szó. A Kőgazdag fiatalok szerda esti adásában a nézők láthatják, hogy a fiatal lány alkudozik egy ingatlanossal, ugyanis drágálja a lakás árát.
Vágólapra másolva!

A Kőgazdag fiatalok élete már megszokhattuk, hogy minden a pénz, a csillogás és a botrány körül zajlik. A szerda esti epizódban Metta és Filip ajánlatot tesznek egy ingatlanosnak, azonban nem kertelnek, komoly feltételeket szabnak, melyeken még az ingatlanos is meglepődik. 

A Kőgazdag fiatalok szereplői
A Kőgazdag fiatalok szereplői
Fotó: TV2

A Kőgazdag fiatalok Mettája alkudozott

A két fiatal úgy döntött, hogy együtt vásárolnak meg egy ingatant, azonban az üzleti megállapodás nem megy zökkenőmentesen. 

"Lenne még egy kis mondanivalónk. 

490 milliót adnánk érte 

- mondta az ingatlanosnak Filip, akinek teljesen kikerekedett a szeme a döbbenettől. 

Metta sem hagyta szó nélkül az üzletet, ugyanis összesen 5 perc gondolkodási időt adott az ingatlanosnak, aki hosszas gondolkodás után közölte, hogy érkezett egy ellenajánlat is, ami 520 millió forint. Erre határozottan rázta a fejét Metta, majd nemet mondott az ajánlatra. 

"Nem. Olyannyira nem, hogy mind a három betű a nemben nagybetűvel van írva. 

Biztos, hogy ez itt nem fog ötössel kezdődni 

- magyarázta a TV2 által megosztott videóban. 

Hogy végül összejön-e az üzlet vagy sem, az a mai epizódból kiderül.

A második évadban több lesz a botrány

A reality rendkívüli népszerűségnek örvendett a fiatalabb nézők körében, azonban nem csak a 18-49 éves korcsoportban, hanem a 18-59 évesek és a teljes lakosság körében is jelentős fölénnyel lett idősávja legnézettebb műsora. Emellett a műsorról szóló cikkek elárasztották a világhálót és mindenkinek volt valamilyen véleménye a szereplőkről, így az évad végén nem volt kérdés a folytatás. A második évadban, ami október 14-től látható a TV2-n a fiatalok emelik a tétet: még több buli, még menőbb helyszínek, még nagyobb pénzszórás, még hangosabb viták, vagyis Szandi szavaival élve: csak a szoki! A műsor szereplői közül újra betekinthetünk PSG Ogli, Dulin Metta, Miss Tuvic, Bárány Aurél, Ágoston Filip és Takács Kata életébe és hozzájuk csatlakozik Szandi barátnője, Szanyi Vanda.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!