Botrány, pénzszórás, viták: ma este indul a Kőgazdag fiatalok második évada - videó

Kőgazdag fiatalok
Kőgazdag fiatalok
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
A TV2 ősszel több műsor folytatását is a képernyőre tűzi: a Séfek séfe mellett a Kőgazdag fiatalok új évadát is láthatják majd a nézők október 14-től. A Kőgazdag fiatalok élete ezúttal még botrányosabb lesz.
Vágólapra másolva!

A Kőgazdag fiatalok visszatér a TV2 csatornájára, ugyanis október 14-től indul a műsor második évada. Az első széria még tavaly ősszel debütált, azonban a sikerre való tekintettel a nézők ismét betekintést nyerhetnek Magyarország gazdag fiataljainak az életébe. A második évadban a fiatalok emelik a tétet: még több buli, még menőbb helyszínek, még nagyobb pénzszórás, még hangosabb viták, vagyis Szandi szavaival élve: csak a szoki!

A Kőgazdag fiatalok szereplői
A Kőgazdag fiatalok szereplői
Fotó: TV2

Indul a Kőgazdag fiatalok második évada

Dulin Metta szerint a szereplőknek mind határozott, erős személysége van, amit úgy jellemzett, hogy "mi vagyunk a sok dudás egy csárdában."

"Mindenki nagyon kemény karakter, mindenkinek megvan mindenről a véleménye, és senki nem szereti csak úgy hagyni magát" - hangsúlyozta a Nagy Ő-ből is ismert fiatal lány, aki szerint a második évad sokkal erősebb lesz, mint az előző széria.

"Egy picit talán már jobban megismernek minket a nézők. 

Az első évad még bemutatkozós volt, most azonban jobban belerobbanunk a dolgok közepébe

 - tette hozzá a Kőgazdag fiatalok sztárja. 

Ágoston Filip úgy érzi, hogy a műsor miatt inkább negatív kritikákat kapnak, és sokan sérelmezik, hogy nem jótékonykodnak. Azonban a két szereplő hangsúlyozta, hogy amellett, hogy buliznak adományozni is szoktak, csak ezt csendben teszik, és csak ritkán a nyilvánosság előtt. 

A férfi rendezvényszervezéssel és ingatlanfejlesztéssel foglalkozik, és ebben szeretne kiteljesedni, míg Dulin Metta nem a munkában látja a jövőjét.

Én annyira nem szeretek dolgozni. 

Nekem nagyon hardcore lenne mindennap hajnalban kelni. Hozzáteszem, én nem Budapesten élek" - fogalmazott a Mokka vendégeként a fiatal lány. 

Hatalmas nézettsége volt

A reality rendkívüli népszerűségnek örvendett a fiatalabb nézők körében, azonban nem csak a 18-49 éves korcsoportban, hanem a 18-59 évesek és a teljes lakosság körében is jelentős fölénnyel lett idősávja legnézettebb műsora. Emellett a műsorról szóló cikkek elárasztották a világhálót és mindenkinek volt valamilyen véleménye a szereplőkről, így az évad végén nem volt kérdés a folytatás. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!