Lagzi Lajcsi újra szerelmes

Lagzi Lajcsi
Lagzi Lajcsi
Fotó: LifeTV
Vágólapra másolva!
Új nő van Lagzi Lajcsi életében, úgy tudni, a hölgy fiatalabb nála, és rendszeresen látogatja a házi őrizetben. Az új kapcsolatot Lajcsi három gyermeke közül nem mindegyik nézi jó szemmel.
Vágólapra másolva!

Lagzi Lajcsi már két és fél éve elvált, de nem magányos remeteként élt az elmúlt időszakban, új nő, új szerelem lépett be az életébe, amiről a zenész így nyilatkozott a Tények Plusznak: 

Egy nagyon szép és jólelkű kapcsolatban élek. A gyerekeimen kívül egy hölggyel is. 

A zenész azt mondta, hogy ez egy különleges helyzet, mert házi őrizetben van, így "nem tud udvarolni járni." A kapcsolatuk nem most alakult ki, hanem korábban, amikor bíróságra járt, titokzatos szerelme jóban-rosszban kitartott mellette, mert a szerelmük még abban az időben kezdődött, amikor javában vívta a harcát a bíróságon.

Szerelméről azt mondta: a legszebb és a legjobb.  A nevét nem árulta el, annyit tudni, hogy egy fiatalabb hölgyről van szó.

"A gyerekek összezárnak, de a gyerekek ugyanakkor azt is elmondják, nem azonos módon, ki-ki a maga helyzetéből nézve, hogy apának joga van a boldogsághoz" - mondta a zenész. Annyit kért tőlük, hogy adjanak esélyt a kapcsolatának.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!