Legnagyobb berúgásairól mesélt Lékai-Kiss Ramóna - videó

Lékai-Kiss Ramóna
Lékai-Kiss Ramóna
Fotó: Lékai-Kiss Ramóna/Instagram
Vágólapra másolva!
Lékai-Kiss Ramóna elmondta, hogy milyen a viszonya az alkoholhoz és a szerencsejátékhoz.
Vágólapra másolva!

Lékai-Kiss Ramóna is megjelent Till Attila videosorozatában, amelyben ismert emberek beszélnek a függőségről, főleg az alkoholhoz való viszonyukról.

Lékai-Kiss Ramóna
Lékai-Kiss Ramóna
Fotó: Fotó: Polyák Attila - Origo / Fotó: Polyák Attila - Origo

Lékai-Kiss Ramóna elmondta, huszonévesen nála is előfordult, hogy nem tudta, hol a határ, és a kelleténél több pálinkát ivott, az anyasággal azonban ez is megváltozott az életében. 

Nagy butaságokat nem csináltam, max. asztalon táncoltam, de verekedésig sosem jutottam el.

Aztán amikor megszületett Noé, hála a jóistennek megszűntek a röviditalok az én életemben, mert egész egyszerűen tényleg nem bírtam. De nem azért, mert nem tudtam viselkedni, hanem mert rosszul esett. Most inkább egy-két pezsgőt választok, ha van kedvem az iszogatáshoz. Még egy nagyon fontos dolog van, azt vettem észre saját magamon is, hogy mindig az adott kedvemet erősíti fel az ital. Ha rossz kedvem van, soha nem iszom, hiába ünneplünk valamit, csak ha jókedvem van" – magyarázta.

Lékai-Kiss Ramóna és a szerencsejáték

Lékai-Kiss Ramóna a videóban arra is válaszolt, hogy függő alkat-e: 

Függő alkat tudok lenni.

Például amikor jártam Vegasban, és félkarú rablóztam, éreztem, hogy ha lenne a zsebemben több pénz, akkor bizony be tudna húzni engem ez a dolog. Az alkohollal kapcsolatban nem érzem, hogy ez a veszély fenyeget engem. De hát nem lehet tudni. Bár mondjuk így, közel 40 évesen, ha nem történt nagy baj, akkor szerintem már nem fog" – tette hozzá a TV2 műsorvezetője.

Nézze meg a teljes videót!

Till Attila az alkoholfüggőségről forgatott

A videosorozattal Till Attila egyébként alkoholfüggőségről szóló új filmjét népszerűsíti, a posztnál ez olvasható kísérőszövegként: "Köszönjünk Lékai-Kiss Ramónának az őszinte válaszokat! Az október 31-én mozikba kerülő És mi van Tomival? című filmünk kapcsán barátokat és ismerősöket kérdezünk az alkoholhoz való viszonyukról. A legtöbb embernek nem könnyű beszélni a problémáiról, ezért is vagyunk nagyon hálásak, hogy ismert emberek vállalták, hogy beszélnek erről a sok mindenkit érintő témáról. A film is egy lenyomata lesz a függőséggel való küzdelemnek".

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!