Körtvélyessy Zsolt L.L. Juniorról: Én le tudnám rendezni

L.L.Junior
L.L.Junior
Vágólapra másolva!
A rapper és egykori párja között az elmúlt években igencsak feszült volt a viszony, a nő állítólag még a közös gyereküket is eltiltotta a zenésztől. L.L. Junior egykori apósa, Körtvélyessy Zsolt egy interjúban beszélt a pár kapcsolatáról, aminek megromlásában a megcsalás is szerepet játszott.
Vágólapra másolva!

Körtvélyessy Zsolt lánya, Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior között már évek óta rossz a viszony. Amint megkezdődött válóperük, máris elkezdődött a nyilvános sárdobálás a közösségi médiában, egyikük sem fogta vissza magát. Később a tárgyalás során is csúnyán összekaptak, a bírónak kellett őket elcsitítani. Aztán kislányuk felügyelete lett a fő kérdés, azóta még inkább elfajult közöttük a helyzet, már a nyílt utcán is egymásnak estek.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga
L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga között a mai napig nem felhőtlen a viszony
Fotó: Instagram.com/lesikortvelyessykinga/

L.L. Junior apósa kiosztotta L.L. Juniort

Kapcsolatukról nemrég a Jászai Mari-díjas magyar színész, Körtvélyessy Zsolt is megszólalt, aki szerint a rapper és a lánya között óriási a feszültség, a váláshoz pedig a megcsalás is hozzájárult. 

"Kinga lányom nemrég vált el – nem szépen váltak el. Azóta is van egy kis… De nem engedi, hogy beleszóljak, pedig én le tudnám rendezni a dolgokat" -kezdte.

Volt már ilyen, hogy hallgatott rám, utána teljesen más csinált. Ő egy öntörvényű, tehetséges muzsikus. 

Nem tud ellenállni a kísértésnek. 

Ezek a zenészek elmennek vidékre, és már jön az illető, akire rámutat. Ezt a lányom pedig nem tűrte. Joggal" - fogalmazott a Bóta Café című műsorban.

Kitért arra is, miszerint L.L. Junior másképp gondolkodik a családról, mint a lánya, kapcsolatukból pedig hiányoztak a szép szavak és a tettek.

L.L. Junior ügyvéddel fenyegette volt feleségét

 L.L. Junior azt állította, hogy több mint tíz napig nem látta a kislányát, a volt felesége, Körtvélyessy Kinga ugyanis nem engedte. A rapper egy dühös Instagram-sztoriban üzent, amely hamar eltűnt az oldaláról, a mentett változat azonban több helyen megjelent a sajtóban:

Valaki szóljon már a Kingának, hogy azzal, hogy nem engedi már 11. napja látni a kislányomat, nem csak nekem árt.

 Neki és a testvérének is. Olcsó és lélekgyilkoló megoldás. És istenem, valaki vegye már fel dolgozni! 

Kiválóan kommunikál, az utóbbi években például kikommunikált belőlem pár évre elegendő pénzt előre, hogy ne kelljen máshova menni, csak fodrászhoz és masszázsra.

Heti kétszer, már 11. éve. De mondjuk tényleg gyönyörű a haja. Szóval, ha van olyan elvált anyuka körülötte, aki túl van már ezen a női »gyerekkel vágok oda, nem vagyok köteles engedni telefonon beszélni vele« legalja, embertelen bosszún, akkor legyen kedves átmenni Kingához, és felhívni engem a kislányommal. Hátha az internet hat rá valamit, ha már apukának 11. napja eltűnt" – írta L.L. Junior még korábban. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!