Közös fotókkal búcsúztatja nemrég meghalt öccsét Madonna

Madonna
Madonna és testvére, Christopher
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, öccsét gyászolja az énekesnő, aki rövid időn belül két szeretett családtagját is elvesztette. Először Madonna mostohaanyját győzte le a rák, majd öccsét is, akivel elég viharos kapcsolatuk volt. Most a világsztár is megszólalt a gyászhírt követően.
Vágólapra másolva!

Dagantos betegsége követkzetében, hosszan tartó küzdelem után halt meg Madonna öccse, Christopher Ciccone, aki a hírek szerint békésen, családja körében volt halálának idején, Michinganben, október 4-én. A 66 éves világsztárt rövid időn belül éli hatalmas veszteség, ugyanis szeptember 24-én halt meg szeretett mostohaanyja, Joan Clare Ciccone. A nő Christopher Cicconéhoz hasonlóan, hosszú éveken keresztül harcolt a rákkal, azonban ő sem tudta legyőzni a betegséget.

sztárokkocertközben, Madonna, koncert,
Madonna a közösségi oldalán is búcsúzott nemrég meghalt öccsétől, Christophertől
Fotó: AFP

Öccse, mielőtt lakberendezőként vált sikeressé,  sokat dolgozott együtt nővérével, egyik turnéjának rendezője volt, később olyan sztárokkal is dolgozott együtt, mint Tony Bennett és Dolly Parton, akiknek már a klipjeit is ő rendezte. A testvérek kapcsolata 2008-ban romlott meg, miután nyilvánosan összevesztek, amikor a férfi "Élet a nővéremmel, Madonnával" című életrajzi könyve megjelent, melyben támadta az énekesnőt, ami később a New York Times egyik bestsellerévé vált. Ezt követően 2012-ben békültek ki egymással, Madonna összetört öccse halála miatt. Most azonban megszólalt a történtekről, hivatalos közösségi oldalán búcsúzott Christopher Cicconétól, és több közös fotójukat is közzétette.

A bátyám, Christopher elment. Ő volt sokáig a hozzám legközelebb álló ember... Nehéz megmagyarázni a kötelékünket.


De abból az egyettértésből nőtt ki, hogy mások vagyunk, és hogy a társadalom megnehezíti a dolgunkat, ha nem követjük az elvárásokat. Megfogtuk egymás kezét, és táncoltunk a gyermekkorunk őrületén keresztül. Valójában a tánc egyfajta szuperragasztó volt köztünk, ami összetartott minket. A tánc felfedezése a mi kis középnyugati városunkban megmentett engem, aztán jött a bátyám, és őt is megmentette" - kezdte bejegyzésében a világsztár, aki arra is kitért, hogy nem mindig voltak jó viszonyban egymással, de ő megbocsátott neki, hiszen felsorolta, hogy mennyi mindent, a legőrültebb dolgokat élték át együtt az életük során.

A bátyám mellettem állt. Festő, költő és látnok volt. Csodáltam őt. Kifogástalan ízlése volt. És éles nyelve volt, amit néha ellenem használt, de én mindig megbocsátottam neki.

 Együtt szárnyaltunk a legmagasabbra, és a legmélyebb mélységekben is bukdácsoltunk. Valahogy mindig újra egymásra találtunk, fogtuk egymás kezét és táncoltunk tovább" - ismerte el Madonna, aki szívhezszóló és személyes búcsúüzenetet tett közzé Christopher Cicconéról, és mondadója végén elárulta, már örül annak, hogy testvére nem szenved tovább, ezzel elismerve, hogy súlyos beteg volt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!