Eladták a házat, ahol meghalt Matthew Perry

Matthew Perry
Matthew Perry
Vágólapra másolva!
8,55 millió dollárért adták el a Los Angeles-i házat, ahol egy éve meghalt Matthew Perry.
Vágólapra másolva!

Eladták Matthew Perry korábbi házát, ahol a színész meghalt tavaly októberben. A Los Angelesben, a Pacific Palisades nevű városrészben található villa 8,55 millió dollárért, nagyjából 3,2 milliárd forintért kelt el úgy, hogy meghirdetve nem volt, célzottan vette meg Anita Verma-Lallian filmproducer és ingatlanfejlesztő – írja a Los Angeles Times. Erről a házról van szó:

A ház, ahol meghalt Matthew Perry
A ház, ahol meghalt Matthew Perry
Fotó: Backgrid / Backgrid

Mint ismert, Matthew Perry a jakuzzijában fulladt meg, a medence mellett ez az elkülönített rész is látszik a fenti kép előterében. Azt egyelőre nem tudni, hogy a vevőnek mi a terve a 325 négyzetméteres, négy hálószobás ingatlannal.

Megszólalt Matthew Perry családja

A Jóbarátok sztárja, Matthew Perry majdnem pont egy éve, 2023. október 28-án halt meg 54 évesen. Az évforduló közeledtével a színész családja is megszólalt, a mai napig nem dolgozták fel szerettük hirtelen halálát.

"Amikor megtudtuk, hogy meghalt, az hihetetlenül megrázó volt... Bárki, aki elvesztette már gyermekét, tudhatja, hogy még ha valamilyen módon fel is vagy készülve erre, akkor is megrázó. Úgy döntöttünk, hogy kitartunk az elhatározásunk mellett, és megpróbálunk valami hasznosat tenni" – nyilatkozta nemrég Matthew Perry mostohaapja, Keith Morrison.

A színész halála után tavaly megalakult a The Matthew Perry Foundation névre keresztelt alapítvány, melyet a férfi ismerősei és családja hoztak létre. Az alapítvány célja, hogy segítsen a szenvedélybetegeknek legyőzni a függőségüket. Az alapítvány ügyvezető igazgatója a sztár húga, aki kiemelte, hogy bátyja mindig mosolyt csalt az emberek arcára, jelenléte pedig olyan volt, mint egy mágneses energia. 

Mit történt Matthew Perryvel? 

Matthew Perryre Los Angeles-i otthonában a jakuzziban találtak rá, de sokáig nem lehetett tudni a halálának a pontos okát – többen ugyanis öngyilkosságnak, míg mások gyilkosságnak tulajdonították az ügyet, ám orvosszakértők később arról számoltak be, hogy a színész vérében ketamint találtak, és az végzett vele. Matthew Perry halálának ügyében eddig több embert is letartóztattak, öt embert vádolnak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!