Mindent elmondott kapcsolatukról Berki Mazsi párja

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Sokan bántották Berki Mazsit és párját a kapcsolat felvállalása előtt és utána is, ez a hozzáállás mára megváltozott.
Vágólapra másolva!

"Zoli számomra a nagybetűs Férfi, amire nekem hatalmas szükségem van. Mindenben tudok rá számítani, kedves és odaadó. Pont Balogh Edinával beszéltünk nemrégiben, hogy olyan kevés manapság az igazi férfi, akire fel lehet nézni. Erős személyiségnek tartom magam, de nem kívánom, hogy elnyomjon a másik" - mondta kapcsolatáról Mazsi.  

Szeretek felnézni a szerelmemre, és az, hogy Zoli mellett nőnek tudom érezni magam, sokat jelent nekem. Emellett a humora volt az, ami először megfogott

  - mondta Berki Mazsi a Borsnak. 

Zoltán lánya is jól kijön Mazsival

Mindketten egyfajta „csomaggal” érkeztek a kapcsolatukba. Azonban elfogadták egymást, és gond nélkül egyesítették az életeiket. Csak úgy lehet egymással együtt élni, ha mindkét oldalról elfogadjuk és kedveljük azt, amit a másik magával hozott. Hála Istennek, a kislányom rám ütött, szóval nagyon jól kijön Ma­zsi­val, és ez fordítva is igaz. Emma pedig tiszta édesanyja, ezért szerencsére tudom őket kezelni - mondta Berki Mazsi párja, Zoltán.

Minden héten randevú

Mivel Mazsi és Zoli is rengeteget dolgozik, mellette pedig a szülői feladatokat is ellátják, 

szükségét érezték annak, hogy beiktassanak hetente egy napot, ami csak az övék. 

Ilyenkor nem telefonoznak, a munka is megvárhatja őket, és csak azzal törődnek, hogy minőségi legyen az egymásra fordított idő.
Nagyon ritka, amikor külön töltjük az éjszakát. Az utóbbi egy hónapban talán egyszer volt ilyen. Ilyenkor, amikor másnap találkozunk, úgy érezzük magunkat, mint a tinédzserek. Még mindig körülöttünk van a rózsaszín köd, ha meglátjuk egymást, de ezért sokat is teszünk - mondták kapcsolatukról.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!