Los Angelesben letartóztatták az egyre furcsábban viselkedő Noszály Sándort - videó

Noszály Sándor
Vágólapra másolva!
A magyar teniszező jelenleg a tengerentúlon tartózkodik, azonban ott összetűzésbe keveredett a hatóságokkal. Noszály Sándorért aggódnak a követői, akik szerint nagyon furcsán beszél a letartóztatása után készített videóban, összefüggéstelen dolgokat mond, amit senki sem ért.
Vágólapra másolva!

Legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet a magyar teniszező, hogy részt vett az RTL Klub szégyenműsorában, a Sztárboxban, ahol hülyére verték egymást ellenfelével, Pribelszki Norberttel, a sportolónak két foga is kitört a brutális verekdés közben, ami végül az ő győzelmével zárult. Noszály Sándor azóta korrigáltatta kitört fogait, majd Pulai Imrét is elverte a botrányos műsorban, és második győzelme után elutazott, jelenleg Amerikában, azon belül is Los Angelesben tartózkodik.

Noszály Sándor
Noszály Sándor egyre furcsábban viselkedik, összefüggéstelenül beszél. Most kiderült, Los Angelesben le is tartóztatták
Fotó: instagram.com/noszaly

Noszály már korábban is mondott furcsa dolgokat a közösségi oldalán és az RTL Klub szégyenműsorát követően is, de nem tudni, mi történt az egykori teniszezővel, akinek úgy tűnik, akár mentális problémái is lehetnek, leaglábbis a követői szerint.

Komoly spirituális utat jártam be, 32 órás meditációval megnyitottam a fejcsakráimat, amitől olyan gyorsan mozogtam a ringben, hogy még szemmel sem lehetett követni a kezemet.

Imre a rezgéseim áldozata lett, de már a szorítóban jó utat kívántam neki, velem volt Buddha ereje!” - nyilatkozta Noszály Sándor a Ripostnak korábban.

Furcsa viselkedése egyre aggasztóbb a követői számára, főleg, miután pár órája beszámolt arról, hogy a Los Angeles-i rendőrség letartóztatta őt, viszont összefüggéstelen dolgokat mond az általa közzétett videóban, így nem igazán tudni, mi történhetett valójában.

Most figyeljetek! Most teljesült be a karmám. Nem tudtam csak ide menni, mert el kellett kerülnöm mindent, bent voltam a rendőrségen. Hülyét csináltam belőlük. Most engedtek ki

 - mondta a felvételen egy bolt előtt állva, de jól láthatóan valamitől nehezen artikulált, és nehezen lehetett kivenni a szavait.

Végig összefüggéstelenül magyarázkodott, de a lényeget, hogy miért került összetűzésbe a hatóságokkal egyáltalán nem említette, csak azt hajtotta, hogy hülyét csinált belőlük, de ezt az állítást sem konkretizálta, végül elköszönt, mintha semmi sem történt volna. Azonban a Blikk információi szerint saját ismerősei hívtak rá rendőröket, mert ijesztőnek találták Noszály Sándor viselkedését.

Minden rendben van. Térjetek nyugovóra. Miénk az egész világ. Mosolyogni fog a világ kb. 24 órán belül. Szeretek mindenkit, hajrá, magyarok!

- zárta a felvételen Noszály Sándor, akinek követői aggasztónak találják a viselkedését, egyikük nem is tudta szó nélkül megállni, és azt javasolta, hogy keressen fel egy pszichológust, mert rá sem lehet ismerni.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!