Két titokzatos nő járt a One Direction-énekes szobájában a halála előtt

Liam Payne
Liam Payne
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
A nyomozók kihallgatnak két nőt, akik Liam Payne énekes hotelszobájában voltak órákkal a halála előtt. A One Direction 31 éves tagja kizuhant egy erkélyről, nem tudták megmenteni az életét.
Vágólapra másolva!

Újabb információk derültek ki a popénekes halálával kapcsolatban: argentin nyomozók kihallgatnak két nőt, akik a One Direction-énekes Liam Payne szállodai szobájában voltak órákkal a szerda esti halála előtt, tudta meg a Page Six. Az ügyészség közleményében azt írta, hogy a hatóság öt különböző, az üggyel kapcsolatos személytől vettek fel vallomást, köztük a két nőtől és három szállodai dolgozótól.

Rajongók gyászolják a One Direction tagját Buenos Airesben
Rajongók gyászolják a One Direction tagját Buenos Airesben
Fotó: AFP

Az ügyészség szerint a két nő a zenésszel volt a szobában a Buenos Aires-i CasaSur Palermo szállodában a halálát megelőző órákban, de már elhagyták a szállodát, amikor a zenész kizuhant az erkélyről. Most minden jel arra utal, hogy a zenész egyedül volt, amikor kiesett az erkélyen, és erős a gyanú, hogy valamilyen kábítószert fogyasztott korábban, ezért is ordibált, tombolt a tragédia előtt.

Gyászolnak a One Direction rajongói

A nyomozók úgy vélik, hogy a 31 éves Payne valószínűleg „félig vagy teljesen eszméletlen állapotban” volt, amikor lezuhant annak a szobának a harmadik emeleti erkélyéről: szerintük a a testhelyzet, az esésből származó súlyos, halálos sérülések miatt feltételezhető, hogy Payne nem vett fel reflexszerűen védekező testtartást, hogy tompítsa a zuhanást.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!