Így reagált az énekes arra, hogy ő nyerte meg a Sztárban Sztár All Starst

Vágólapra másolva!
Őt tartották a nézők az elmúlt tíz év legsokoldalúbb előadójának, ez pedig nagyon meghatotta.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt hetek kemény küzdelmei után szombat este eldőlt, ki nyerte meg a Sztárban sztár jubileumi évadát, melyben a TV2 nagy sikerű showműsorának eddigi versenyzői újra összemérték tudásukat. A döntőbe jutott négy versenyző, Gubik Petra, Puskás Peti, Peter Srámek és Oláh Gergő közül kiderült, hogy Peter Srámeket tartották a nézők az elmúlt tíz év legsokoldalúbb előadójának. Az énekes nemcsak örült a nyereménynek, hanem nagyon hálás is volt érte mindenkinek, akinek része volt a műsorban.

Peter Srámek alig találta a szavakat

Az énekes nagy örömmel fogadta a hírt, miszerint idén ő lett a legsokoldalúbb énekes. A díj átadása után mondott pár szót, ám olyannyira meghatódott, hogy nehezen találta a szavakat.

Nem találok szavakat, én azt hiszem, hogy kell nekem még egy óra, hogy ezt felfogjam, legalább annyi. Nagyon nagyon szeretném megköszönni a drága rajongóimnak, a családomnak, és mindenkinek aki itt van, köszönöm szépen.

 Rengeteg munka volt ebben, nemcsak nekem" - mondta az élő adásban, majd hozzátette, hogy: "Addig se beszéltem jól magyarul, de most egyáltalán nem."

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!