Sallai Nóra balesete: friss hírek érkeztek a gyilkos sofőrről

Sallai Nóra
Sallai Nóra kisfia meghalt
Vágólapra másolva!
Sallai Nóra és kisfia két héttel ezelőtt szenvedtek autóbalesetet. Sallai Nóra kisfia meghalt, a színésznő pedig jelenleg is az életéért küzd. A balesetet okozó BMW sofőrjéről és barátjáról, aki szintén a járműben utazott friss információk derültek ki.
Vágólapra másolva!

Az egész országot sokkolta, mikor Bogdányi Titanilla megosztotta, hogy Sallai Nóra és ötéves kisfia súlyos autóbalesetet szenvedtek. A baleset szeptember 27-én Alsónémediben történt. A színésznő és gyereke egy szürke Opelben utaztak, és épp egy mellékutcáról kanyarodtak ki a Haraszti útra. Az ott haladó BMW sofőrje azonban olyan sebességgel haladt, hogy hiába próbálta elrántani a kormányt, amikor észrevette a kanyarodó járművet, hatalmas erővel nekiütközött. A becsapódás következtében a színésznő Opelje felborult, ő és kisfia pedig az autó roncsai közé szorultak. Azóta a kisfiú meghalt.

Sallai Nóra balesete
Sallai Nóra balesete 
Fotó: Fotó: TV2

Sallai Nóra kisfiának a gyilkosairól friss információk derültek ki

A BMW-ben többen is ültek, egyikük a 18 éves D. K. A., aki lábtörést szenvedett a baleset következtében, de már hazaengedték a kórházból. A fiatal férfit a szülei ápolják. 

"A friss jogosítvánnyal rendelkező fiú és a családja egy erdélyi településről származik, s szinte az egész rokonságot hozták magukkal. Alapvetően idénymunkások, főként mezőgazdasági munkák végzésével foglalkoznak. K. is különböző zöldségeket szedett, becsületesen végezte a munkáját. 

Érthető módon jelenleg nagyon rossz lelki és fizikai állapotban van, borzasztóan megviselték a történtek, járni pedig egyelőre nem tud"

- mesélte a férfi egyik rokona.

Hozzátette, hogy a felismerhetetlenségig összetört autó sokáig a ház előtt állt, azonban a rendőrség azt elszállította.

A BMW sofőrje, M. B. R. egy Kézdivásárhelyhez közeli településen él, és közel lakik barátjához, D. K. A.-hoz. Médiaértesülések szerint nagyon maga alatt van a baleset óta, a tudat pedig, hogy megölte a kisfiút, lelkileg nagyon megviselte.  

"Nagyon sajnálja a történteket, ő sincs most túl jó állapotban. 

Arról beszélt, hogy csak az utolsó pillanatban vette észre a színésznő autóját, amit ugyan próbált elkerülni, de már nem védhette ki az ütközést."


 

"Egyébként soha nem vétett a szabályok ellen, ahogyan szerinte most sem."

 A feleségével és néhány hónapos gyermekével él, akik nagyon aggódnak érte" - részletezte a Blikknek egy férfihoz közel álló forrás.

A két férfi rendszeresen osztott meg olyan fotókat, ahol sportautók társaságában látni őket, amelyekkel állítólag kereskedtek is. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!