Vágólapra másolva!
A spanyol sztárpilóta, Fernando Alonso elárulta, milyen üzenetet küldött Adrian Newey-nak, hogy megpróbálja meggyőzni őt arról, csatlakozzon az Aston Martinhoz a Forma-1-ben.

Adrian Newey Aston Martinhoz való átigazolása a 2024-es Forma-1-es szezon egyik legfontosabb híre volt, noha az aerodinamikai zseni csak márciusban érkezik a silverstone-i bázisú alakulathoz, és az autóra gyakorolt hatása csak az új technikai szabályok 2026-os bevezetése után lesz látható.

Formula 1 Pirelli Grand Prix Du Canada 2023, Fernando Alonso, Adrian Newey
Fernando Alonso és Adrian Newey hamarosan együtt dolgozhat
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Gongora/NurPhoto

Fernando Alosno üzenetben győzködte Adrian Newey-t

2026-ban Fernando Alonso ül majd az egyik brit autó volánja mögött, aki még egy üzenetet is írt, hogy meggyőzze Newey-tt az aláírásról - szúrta ki a Motorsport.

„Végül még én is felvettem vele a kapcsolatot. Megszereztem a telefonszámát, és küldtem neki egy üzenetet, hogy 'micsoda meglepetés, ha valaha is úgy gondolod, hogy szeretnél egy új kihívást, szívesen dolgoznék veled egy nap'”

 - mondta a kétszeres világbajnok a csapat honlapjának adott interjúban.

Hozzátette, Lawrence Stroll folyamatosan tájékoztatta a tárgyalásokról, és amikor Adrian úgy döntött, hogy csatlakozik, nagyon boldog volt, de egyben nagyon büszke is, hogy velük akar dolgozni, és hogy hisz a projektben.

„Ez is mutatja, mire képes Lawrence, bizonyos dolgokra csak Lawrence képes” - magyarázta Fernando Alonso.

Arra a kérdésre, hogy Adrian Newey érkezése megváltoztatja-e azt, hogy hány évig látja magát a Forma-1-ben versenyezni, így válaszolt:

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem gondolkodtam ezen, 

Adrian jövő év márciusában érkezik, és 2026-ban tölti majd az idejét, szóval meglátjuk, hogyan érzem magam annak az évnek a végén, és ha folytatni tudom, az egy olyan döntés lesz, amit együtt hozunk meg csapatként, Lawrence-szel és Adriannel.”

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!