Sallai Nóra kisfiának halálhíre a műsorvezetőt is megrázta: Szándékos emberölés, a fenébe is!

Sallai Nóra a Jóban Rosszban nővéreként
Sallai Nóra a Jóban Rosszban nővéreként
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
A TV2 sztárja és ötéves kisfia két héttel ezelőtt karamboloztak Alsónémediben. Sallai Nóra jelenleg az intenzív osztályon fekszik, azonban fia meghalt a kórházban. A tragédia az egész országot megrázta, sorra üzennek a közösségi oldalakon a hazai sztárok.
Vágólapra másolva!

Sallai Nóra és ötéves kisfia, Bende szeptember 27-én szenvedtek balesetet Alsónémediben. A tragédia úgy történt, hogy a BMW sofőrje nagy sebességgel haladt, majd mikor meglátta a színésznő autóját, már nem tudta időben elfordítani a kormányt, így összeütköztek. Az autóbalesetben súlyosan megsérült a Jóban Rosszban színésznője és kisfia is, akiket két külön kórházban, az intenzív osztályon ápoltak, míg a másik autóban utazók könnyebb sérülésekkel megúszták a történteket.

Sallai Nóra
Sallai Nóra kisfia meghalt
Fotó: Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház/Facebook

Hétfőn azonban sajtóértesülések szerint a tragédiában meghalt Sallai Nóra kisfia. Jelenleg ugyanis már halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt folyik a nyomozás. Mivel a színésznő állapota ugyan válságos, de életben van, így valószínűleg egyetlen gyermeke nem élte túl a balesetet.

Sallai Nóra kisfiának a halála megrázta az országot

A történtek az egész országot megrázták. Puskás Peti például édesapaként elképzelni sem tudja, hogy milyen az, mikor az ember elveszti a gyerekét, és idegesen üzent a gyilkosnak. Legutóbb a a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház üzent a közösségi oldalán, most pedig Tatár Csilla volt az, aki kiosztotta a gyilkost.

"Mi kell még ahhoz, hogy szigorodjanak a szabályok? 

Aki száguldozik az autójával és utána balesetet okoz, az szándékos emberölés a fenébe is! 

Az autó pedig maga a fegyver!" - írta az Instagram-történetében. 

Egy ügyvéd szerint súlyos büntetés vár a gyilkosra

Az eset kapcsán dr. Lichy József is megszólalt, aki szerint Sallai Nóra kisfiának gyilkosára súlyos börtönbüntetés várhat.

Jelen állás szerint egy ember halálát okozta a cselekmény, ennek a büntetési tétele 1-5 évig terjedő szabadságvesztés, azonban a másik személy esetében is biztosan bekövetkezett súlyos egészségromlás, ezt 1–3 évig rendeli büntetni a Btk. 

Mivel itt kétrendbeli cselekményről beszélünk, az eredeti büntetési tétel felső értéke halmazati büntetésként növekedni fog, és természetesen az is befolyással lesz a büntetési tételre, ha a minősítés kétrendbeli halál okozásra módosul.

Halmazati büntetésként a bíróság már 1–7,5 évig terjedő szabadságvesztést is kiszabhat.

Ezt a bűncselekményt nem lehet megúszni felfüggesztett szabadságvesztéssel, gyakorlati tapasztalataim alapján 3-3,5 év környékén lehet majd a ténylegesen kiszabott szabadságvesztés mértéke" - részletezte  dr. Lichy József.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!