Újabb fotókat mutatott az esküvőjéről Sydney van den Bosch - képek

Sydney van den Bosch
Sydney van den Bosch
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, újra férjhez ment a Szerencsekerék háziasszonya, aki tavaly ősszel jelentette be, hogy véget ért az előző házassága. Hamar rátalált az új szerelem, így Sydney van den Bosch a múlt hétvégén már hozzá is ment a férfihoz. Most azt is megmutatta, hogyan festettek menyasszonyként és vőlegényként a nagy napon.
Vágólapra másolva!

Gyors léptekkel haladt az esküvő felé Kaszás Benjámin és Sydney van den Bosch, hiszen a férfi elég hamar meg is kérte a modell kezét Balin, egy közös nyaraláson. Nemrég megtartották a lánybúcsút is, amiről több fotót is mutatott a modell a közösségi oldalán, majd rá pár napra már össze is házasodtak egymással.

Sydney van den Bosch
Sydney van den Bosch fergeteges lánybúcsút tartott az esküvő előtt pár nappal
Fotó: Sydney van den Bosch/Instagram

A nagy napról korábban nem sokat árultak el, de gőzerővel készültek rá, és úgy tudni, végül szűk családi és baráti körben tartották meg az esküvőt, valahol a Balaton partján. Egyértelműen még nem árulta el magát, azonban egy sokatmondó fotósorozatot osztott meg a múlt hétvégén, melyen egy Merő Péter által tervezett esküvői ruhában látható.

Elsőfokú figyelmeztetés vihar miatt”/“Hidegfront erős széllel”/Köszi Balaton. Lapozzatok a kívánt időjárásért

- írta a képek mellé a TV2 sztárja, aki most megerősítette, hogy valóban túl vannak az esküvőn, ugyanis újabb fotókat mutatott a nagy napról, amelyeken már férjével, Kaszás Benjáminnal együtt láthatók, mint férj és feleség.

"Szeretném Nektek bemutatni a Férjem" - írta a közös fotók mellé a modell, aki a fotókon sugárzik a boldogságtól, azonban nehéz időszakot hagyott maga mögött, mire idáig eljutott, hiszen tavaly elveszítette édesapját, a válása is megviselte és az egészségi állapotával is gondok adódtak nemrég.

Újra megműtötték

Sydney van den Bosch korábban mesélt arról, hogy 2021 decemberében esett át dupla masztektómián, mivel elmondása szerint "élni akart és nem félni", ezért ő maga döntött az operáció mellett, mivel hajlamos volt a megbetegedésre. Azonban új párja mindenben a segítségére volt, és igyekezett őt átsegíteni a nehézségeken, azonban nem gondolták, hogy idén újra kórházba kerül a modell, akit nyár elején műtöttek meg újra. Bár túl sok részletet nem árult el a beavatkozásról, de ő maga adott hírt róla a közösségi oldalán.

Van, akivel szeretetből szeretjük szentimentálisan megérinteni a másikat, de most már azért befejezhetnénk. Jöhet a B oldal

- írta a kórházban készült fotó mellé még júniusban Sydney van den Bosch, aki később elárulta, hogy bár pihenni és regenerálódni kellett a műtét után, de nagyon nehéz volt számára nyugton maradni és erre koncentrálni, de a jelek szerint már teljesen jól van.

Sydney van den Bosch, Kaszás Benjámin
Sydney van den Bosch és vőlegénye, Kaszás Benjámin nagy léptekkel haladtak a kapcsolatban
Fotó: Instagram/Sydney van den Bosch

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!