A TV2 sztárja durván üzent PSG Oglinak: Jön ez a szutyadék PSG

Szabyest
Vágólapra másolva!
A Farm VIP korábbi sztárja mindig kimondja, amit gondol, és sorra osztja ki a kollégáit. Szabyest legutóbb a Kőgazdag fiatalok sztárjának üzent, amelyben viselkedését kritizálta.
Vágólapra másolva!

Szabyestet leginkább a Farm VIP legutóbbi évadból ismerhették meg többen, előtte viszont botrányaival hívta fel magára a figyelmet. Az énekes már máskor is durva szavakkal illette a Kőgazdag fiatalok sztárját, PSG Oglit, azonban most ismét nem tudott elmenni szó nélkül a botrányos megnyilvánulása mellett.

Szabyest
Szabyest híres arról, hogy imádja kiosztani az embereket
Fotó: Szabyest/Instgaram

Mi verte ki a biztosítékot Szabyestnél?

PSG Ogli soha nem titkolta, hogy nincs érettségije, erre pedig még büszke is. Hangsúlyozta, hogy iskolaundora van, és mikor a családtagjai felhozzák, hogy tegye le az érettségit, akkor felidegesíti magát. 

"Néha szokta mondani anyám, hogy kisfiam, most már estin tedd le, mire én mondom, hogy dehogy teszem, hagyjál már békén a hülyeségeiddel... Ezt tényleg nem. 

Kimondja, és olyan ideges leszek… nekem iskolaundorom volt, egy berögzült betegség.

 Mindig beteg voltam, egész évben beteg voltam” – magyarázta PSG Ogli Lékai-Kiss Ramónának a TV2 Titkok Ramónával újabb adásában. Hozzátette, a háziorvos rendes volt vele, bármikor kiírta egy hétre egy kis megfázással, ráadásul gyakran alkalmazta a trükköt, hogy a hőmérőt a meleg radiátorra tette. 

Szabyest reagált PSG Ogli megnyilvánulására

A Farm VIP egykori szereplője nem ért egyet a TV2 másik sztárjával. Szerinte inkább példát kellene mutatnia a férfinak a fiatalabb generáció számára, azonban kijelentéseivel egyfolytában az ellenkezőjét teszi.

"Elvileg ennek az országnak célja értelmes fiatalokat kinevelni, mégis középpontban van ez a csávó, aki azt hirdeti, hogy tök oké 16 évesen otthagyni az iskolát" - kezdte Szabyest, aki szerint PSG Ogli nem az eszéről híres.

"Nagyon sok fiatalnak mutat ezzel rossz példát. Rengetegen küzdenek azzal, hogy tanulással és szorgalommal kitörjenek a rossz sorukból. 

Erre jön ez a szutyadék PSG, aki azt hirdeti, hogy iskolai végzettség nélkül is lehet valaki gazdag. Mondjuk az is beszédes, hogy nem tudni, honnan is van az a rengeteg pénz, amit költöget. 

Nem valószínű, hogy a kimagasló szellemi teljesítményének köszönhetné. Mert aki önerőből épít valamit, az büszke arra, ami mögötte van és nem kell titkolnia" - hangsúlyozta a Ripostnak.

A lapnak Gáspár Lacihoz hasonlította PSG Oglit, miszerint nem lepődne meg, ha jövőre az X-Faktorban látnánk viszont a férfit, mint "szakmai" zsűri. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!